Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Sex met Jo - Deel 2

Help me even uit de ligstoel vroeg Jo. Ik hielp haar eruit en ze pakte me vast en gaf me een kus. O jongen, wat gaf jij me een zalig orgasme zeg, ik heb dit al zes jaar niet meer gevoeld. Ondertussen kuste ik haar op haar mond en zakte naar haar borsten toe die ik ook kuste en nam haar tepels nog even kort in mijn mond. Ze had haar handen om mijn middel gedaan en liet ze over mijn rug glijden.
Mijn handen waren ondertussen haar rug en ronde billen aan het strelen. Ik kneedde in haar billen en ze duwde zich nog strakker tegen me aan. Ze begon tegen mij een buikdans te doen en schuurde strak tegen me aan. Ik voelde toen in een paar sec. mijn pik loeihard worden.
Ik stond nog steeds in mijn zwembroek waar mijn pik nu kloppend recht omhoog uitstak tegen de buik van Jo. En jij zei eerder tegen me dat je bang was dat hij niet hard zou worden? Ik voel hem tegen mijn buik kloppen, het lijkt wel een zacht hamertje.
Man, wat sneed die broek in mijn pik zeg. Ook had ik het nu veel warmer als daarnet en mijn hoofd was volgens mij vuurrood. Jo merkte dat ook en schuurde nog steeds tegen me aan, hield me vast terwijl ze lief lachte. Ze vroeg nog steeds lachend: zal de verpleegster meneer even bevrijden van een knellend probleem ? Ik knikte volgens mij van ja, of zei mmmm en ze trok de zwembroek van mijn kont en gooide die in de roeiboot die aan het steigertje lag.
Door de ligging van de caravan en het terras aan het water was er veel privacy. Het licht brandde van uit de caravan en scheen genoeg licht om elkaar te bekijken. Wat was dat lekker zeg zo buiten en spiernaakt, ik voelde de onzekerheid van me afvallen. Jo pakte me weer vast drukte zich tegen me aan, begon een beetje te schuren en mijn pik zat weer tegen haar buik aan alleen nu zonder broek ertussen.
We hebben zo even gestaan en toen vroeg ze: zal de verpleegster meneer even temperaturen, en meteen daarna pakte ze mijn stijve vast in haar warme hand. Ik voelde hem kloppen in haar hand en voor mijn gevoel werd hij groter en harder. Daar stond ik dan op de camping in mijn blote kont. Met mijn kloppende pik in de hand van de 60 jarige spiernaakte en geile moeder van mijn beste vriend.
Een vrouw die mijn moeder of oma had kunnen zijn. Maar dat boeide me niet want dit was Jo en zij wilde mij alles leren. Ze begon me nu heel zachtjes te trekken. Hij glijd goed door mijn hand lieverdje zei ze. Ja dat klopt zei ik want toen ik net met u bezig was voelde ik er steeds vocht uit druppelen en nu ook. Ze lachte en liet hem zacht door haar hand glijden door mijn vocht. Mannetje van me, ik heb een idee wat we gaan doen samen. Ze liet mijn pik los en trok me mee naar de terrastafel.
Het neuken gaan we echt wel doen maar niet nu, vind je het erg? Maar ik ga je wel vast aan mijn poesje laten wennen. Ok zei ik, vond het al spannend genoeg zo. Help me even op de tafel vroeg ze, wat ik deed. Ze ging met haar billen op de rand van de tafel zitten en toen op haar rug liggen en haar benen bungelden over de rand. Pak 2 stoelen, zet ze aan de zijkant van de tafel zodat ik mijn voeten erop kan zetten en jij tussen mijn benen kan komen. Dat deed ik toen. Ze zei:jij komt voor me staan en mag met je pik over mijn gleuf heen en weer glijden. Maar doe hem er niet in want dat is voor een andere keer, je moet eerst wennen ok?
Wat had ik zo een lekker uitzicht over haar. Nu ze op haar rug lag vielen haar grote borsten naar opzij haar buik leek nu platter en haar poes stond wijder open. Wat een geil gezicht zeg. Ik pakte mijn pik achter mijn eikel vast en begon van onder naar boven te bewegen over haar gleuf. Het schaamhaar van Jo prikte een beetje aan mijn eikel, maar ik voelde tijdens het glijden over haar dat zij vochtiger werd aan haar lipjes en de mijne gaf ook steeds vocht af.
Ik bleef een poosje over Jo's gleuf glijden en voelde haar wijder open gaan staan en haar tepels staken voor de volle lengte eruit. Ik moet zo spuiten Jo zei ik. Ze lachte en zei:geeft niks hoor mannetje van me, geile bink en dat soort dingen. Je mag over mijn poesje spuiten hoor zei ze.
Ze kwam nu schuin omhoog en trok haar lipjes wijd open en zei:spuit je zaad maar over mijn poesje als je dat lukt lieverdje van me. Ze bleef nog wat geile en lieve woordjes tegen me zeggen tot en tijdens mijn orgasme.
Omdat ze haar lipjes open had getrokken hingen haar borsten nu naar voren. Probeer erin te spuiten en ook over mijn poes. Ik spoot mijn zaad niet, ik lanceerde het uit mijn pik. Ik raakte haar poes en schaamhaar een klein beetje, maar over haar borsten en armen spoot ik toch wel het meeste. Wat een ontlading zeg, ik moest even rustig bijkomen. Ze maakte nog een grapje dat ze boos was dat ik over haar borsten had gespoten en dat ze naar bed ging. Ze zag mijn gezicht en zei toen:nee hoor ik meen het niet. Ook zei ze dat ik de eerste was in haar leven die haar borsten had ondergespoten want haar man spoot vroeger alleen haar poesje vol en was niet veeleisend. Ook was ik de eerste voor haar op sexgebied met wie ze nu vreemd ging. Ondanks het leeftijdsverschil van meer dan 40 jaar.
Jeetje wat ben jij een jonge hete bliksem zeg, zei ze. Ondertussen veegde ze mijn sperma van haar borsten, armen en schaamhaar in haar gleuf en begon zich zacht te vingeren, ik hielp haar mee om het sperma van haar borsten in haar gleuf te vegen en stak ook mijn vinger erin. Het sopte nu goed in haar poes en even later had ik het idee dat je haar sopgeluiden een paar meter ver kon horen. Ze lag op haar rug en begon te steunen toen ik haar clit ging bewerken met mijn vingers. Van mijn andere hand gebruikte ik mijn vinger om er weer in te gaan soppen. Een paar min. later nam ik ook haar tepels in mijn mond die nog steeds keihard overeind stonden. Ik stond onhandig maar kon haar clit en sopgrot blijven bespelen terwijl ik haar tepels in mijn mond had. Schattelieverdje van me, ik kom, ik voel het weer aankomen. Ze riep allerlei woordjes tegen me en dat ze vanaf nu regelmatig gesopt moest worden door mij. Daar kwam ze voor de 2de keer klaar zeg, vocht wat uit haar gleuf loopt, ze rolde opzij op de tafel, zodat ik haar terug op haar rug moest liggen omdat ze anders van de tafel viel. Ze begon langzaam bij te komen, bedankte me voor haar 2de orgasme en kuste me. Alleen als jij het ook wil doen we samen allerlei dingen op sexgebied. Ja natuurlijk wil ik dat zei ik. Onthoud wel dat ik getrouwd ben en we niet overal en altijd samen kunnen zijn. En hier logeer je vaak op de camping, maar thuis bij ons bijna niet dus ik kan je niet in huis nemen. Je weet mijn man komt niet zo vaak meer op de camping dus hier kunnen we wel eens afspreken. Ze zei: pa gaat wel vaak naar zijn zus toe, die woont 100km verderop, en dan gaat hij meestal met Toni. --Dat is Jo haar zoon--. En samen gaan ze ook vaak op zondagen naar treinbeurzen en shows toe. En op dat soort dagen spreken we dan maar af. Maar als ik bij jullie thuis ben dan kunnen we toch ook wel wat doen? vroeg ik. Lieverd, we zijn voordat dit gebeurde toch ook vaak met zijn tweeen bij mij thuis geweest als Joop en Toni--haar man en zoon-- weggingen? Ja zei ik, ik was nu gerust gesteld door Jo. Ik was nu gewoon verliefd geworden op Jo en moest er maar aan wennen dat we niet zoals nu altijd intiem konden zijn.
Na nog een anderhalf uur buiten te hebben gezeten was het nu tijd om naar binnen te gaan. We stonden op, Jo pakte me vast en zei:we gaan slapen schat, maar wel apart hoor. We kusten elkaar gewoon maar het werd een lange tongzoen uiteindelijk. En ja hoor, ik stond daar weer met een kloppende pik tegen haar buik aan en zij begon later ook onder mijn ballen te kriebelen en strelen zodat ik helemaal gek werd van geilheid. Ook sabbelde ze op mijn tepels die door haar, nu nog steeds gevoelig zijn. Lachend zei ze:ik roep de verpleegster maar weer om te helpen.
Ik ben echt supergeil nu, Jo, zei ik met een hele schorre stem. Ze pakte mijn pik weer in haar hand en begon er flink aan te sjorren. Is dit snel genoeg voor je? O lekker ga door , zei ik met een kurkdroge stem. Ik voelde mijn hoogtepunt in de verte al naderen en zei dit tegen haar. Ok geile bink zei ze, goed dat je het zegt. We stonden toen bij de voordeur van de caravan, ze wenkte van: kom mee. Ze trok me aan mijn pik mee richting terras terwijl ze me gewoon bleef rukken tijdens het lopen. Toen we op het terras waren bleef ze me staand rukken en sabbelde op mijn tepels. Ik ga zo spuiten, Jo zei ik en gelijk stopte ze.
Stoel voor de tafel neerzetten en zitten, zei ze. Dat deed ik. Zij ging op de rand van de tafel zitten vlak voor me en ging met haar voeten richting mijn pik. Ze kriebelde met haar tenen over mijn pik en over mijn zak heen. Ik ga nu kijken of je ongeveer weet wanneer je moet spuiten zei ze. Pak hem in je hand en ruk nu zelf eens zei ze. Ik vind het lekkerder en geiler als u het doet, zei ik. Doe het maar even zelf, zei ze. Als je voelt dat je gaat komen dan stop je maar. Maar zeg het ruim van tevoren.
Ik begon mijzelf nu te rukken in hetzelfde tempo als Jo zich nu zachtjes begon te vingeren. Geil zeg, zo'n vingerende vrouw terwijl ik me aftrek. Ik rukte me nu sneller als Jo zich vingerde. O wat was dit supergeil zeg, ik hoorde haar weer een beetje soppen. Deze zalige ronde rijpe vrouw motiveerde mij goed. mijn tempo werd steeds sneller en ik voelde dat ik moest spuiten. Ik ga nu komen Jo, zei ik. Hand weg, zei ze, stoppen nu. Ik stopte en voelde mijn ballen vol zitten met zaad dat er alleen nog maar uit moest.
Ondertussen streelde Jo met haar voeten over mijn borst, benen en ballen. Ik wilde mijn pik vastpakken en het zaad vrij laten maar Jo zei: wachten. Ik wil komen zei ik. Ze streelde nog een keer met haar voeten over mijn ballen en opeens zat mijn pik klem tussen haar voeten. Ik wist bijna niet wat me gebeurde maar zag wel dat mijn pik op en neer ging tussen haar voeten. Zelfs tussen haar voeten was het warm en voelde super-supergeil. O jongens ze deed dit perfect want ik voelde mijn zaad komen.
Ondertussen zei ze weer allerlei lieve woorden, dat ik haar geile bink was en dat ik weer moest klaarkomen. Ze hield een heerlijk tempo aan en alleen in het begin was mijn pik een paar keer tussen haar voeten uitgeschoten totdat ik half ging liggen op de stoel. Ik spuit Jo, het komt. Het kwam zeker, want ik spoot nu echt een straal of 2 een flink eind omhoog, die terecht kwamen op de voeten en onderbenen van Jo. Een stuk of 5 kleine stralen kwamen direct op de geile voeten van Jo neer. Als ik dan toch mocht, dan maar meteen goed spuiten.
Ik was ondertussen leeggespoten en Jo bleef doorgaan met mijn pik tussen haar voeten. Ze zei nog steeds allerlei lieve woordjes tegen me en ging rustig door. Ze had snel in de gaten dat die aansporingen van haar en het sabbelen op mijn tepels mij nog meer opwond. Ze bleef me ook maar lief aankijken hoe ik er op reageerde en had steeds weer een smile op haar gezicht.
Mijn pik was nu halfslap geworden maar wel op lengte en glom helemaal van mijn sperma.
Jo ging op een heel rustig tempo door en mijn pik glibberde nog steeds tussen haar voeten op en neer. Ik zat te genieten van mijn pik tussen die twee heerlijke mooie geile voeten. Ik wist nu al, dit wil ik veel meer doen. Af en toe viel er ook een klodder sperma van haar voeten op mijn buik. Kon mij het schelen, ik had sex. Ik voelde hem beetje bij beetje weer dikker worden en Jo zei: ik weet nu echt dat je gek op me bent. Want toen ik je net liet rukken en jij me zag vingeren, zag ik veel voorvocht uit je eikel komen en wilde je snel klaarkomen omdat ik je geil maakte. Jeetje, er staat me wat te wachten met jou in de toekomst.
Ze zei: geile bink van me, jij gaat zo weer spuiten, voor het slapen gaan trek ik jouw zak helemaal leeg. Ze liet mijn pik vrij en deed haar onderkant van haar voeten tegen mijn buik aan en wreef het kleine beetje sperma wat er nog op zat wijd uit. Hier op de tafel liggen zei ze. Ik denk niet meer dat het lukt, Jo, want hij is weer slapper geworden. -- OP DE TAFEL LIGGEN ZEGT DE VERPLEEGSTER-- zei ze met dwingende stem. Mijn pik was inderdaad halfslap geworden, maar ik ben toch op de tafel gaan liggen. Probeer hem even zelf hard te houden, ben zo terug en dan gaan we slapen hoor. Ik probeerde hem hard te maken, maar dat lukte me niet goed.
Jo kwam terug met een fles babyolie. Ik moest net als haar met mijn kont op de rand van de tafel gaan liggen en mijn benen op de stoel zetten. Ik werd toch een beetje opgewonden want ik wist niet wat ze ging doen. Eh, lieve Jo zei ik, ik krijg hem niet meer hard genoeg. Vrolijk zei ze: het is nu toch al laat, en hoelang het ook duurt, jij gaat mij niet teleurstellen, schattelieverd. . Ik weet zeker dat ik mijn geile binkie nog een keer laat spuiten. Ze zei ook: tante Jo, laat de allerbeste vriend van haar zoon, die mij al twee keer een goed orgasme heeft gegeven, en dat meer gaat doen, niet met een halfslappe pik rondlopen.
Ik spreek nu met je af dat als jij een halfslappe pik hebt ik hem hard ga maken en tante Jo je dan gewoon laat spuiten, hoelang het ook mag duren. En zei ze:als we ergens met zijn tweeen zijn en de omgeving laat het toe, en jij zegt: ik heb een kloppende harde pik dan help ik je ervan af. Hier werd ik toch weer harder van ondanks mijn moeheid. Ze pakte nu de babyolie en spoot redelijk wat over mijn pik en zak heen. Ze greep mijn pik vast met haar hand en begon me zacht te rukken tot ik begon te glibberen in haar hand. Ze stopte, maakte van haar hand een vuist, deed haar hand boven op mijn eikel en liet hem zakken als een koker. Ik voelde mijn huid naar beneden trekken en mijn eikel was bloter dan ooit.
Ze trok haar hand zo strak mogelijk naar beneden en liet hem zo zitten. Van haar andere hand maakte ze met haar duim en wijs vinger een rondje. Ik kon niet meer zeggen dat ik halfslap was, mijn pik stond als een raket. Met dat rondje wat ze gemaakt had gleed ze dus als een soort kutje over mijn eikel heen en weer. Wat geweldig voelde dit. Na een tijdje maakte ze van dit rondje ook een vuist en gleed over mijn eikel heen naar beneden. Eerlijk gezegd deed het een beetje zeer omdat ze mijn pik zo strak naar beneden trok. Met de andere hand ging ze naar boven en beneden, en ik gooide wat babyolie op mijn pik zodat ze kon blijven glijden.
Ze kneep nu zo hard in mijn pik met haar onderste hand dat ik dacht als ze harder knijpt schiet mijn eikel omhoog. Dit hield ze denk ik een minuut of 2 vol en toen liet ze me los. mijn pik moest echt bijkomen van de spanning. Ik lag nog steeds op de tafel en Jo liet mijn pik met rust en begon mijn zak zacht te masseren. Dat deed ze een paar minuten. Toen had ik het gevoel weer terug in mijn pik. Dat zag Jo ook en ze rukte heel, heel langzaam. ook dit duurde een paar min. Ze rukte nu ietsje sneller en zei tegen mij:ik heb hier een zandloper en die loopt 2min. Als ik hem zo op tafel zet en hij begint te lopen dan laat ik jou binnen die tijd van 2 min. weer al je zaad spuiten. Als me dat lukt wil ik dat je toch bij me komt slapen, als jij wil tenminste.
Dat wilde ik wel zeker zei ik. Zeg maar wanneer ik de zandloper op tafel moet zetten zei ze. Even wachten zei ik. Ze ging nog steeds met een erg laag tempo en ik vroeg of ze het al sneller wilde doen. Als de loper op tafel staat lachtte ze. Ik testte haar uit door hem nog niet neer te zetten en haar tempo werd lager. Ik zette hem toen op tafel en ze ging meteen binnen een sec. naar een snel tempo. Wat een lekker ritme om te rukken Jo zei ik. Ze had weer die smile zag ik. Ook verwende ze mijn tepels weer. Schattie van me wat zijn ze hard. Ze zei weer lieve woordjes en voerde het ritme op naar naar boven. O lekker Jo, wat lekker is dit, ga door, harder. Nou dat deed ze toen ook. Ik was blij dat ik onder de babyolie zat want anders had mijn pik warmgelopen. Ze ging tekeer met mijn pik zeg, ik dacht zo snel heb ik het nog nooit bij mezelf kunnen doen. Ik voelde dat ik klaar kwam maar door haar snelheid waar ze mee rukte vloog mijn zaad alle kanten op. En ik verbaas me nog steeds dat er wat uit kwam, want ik was in een kleine 4uur al 3 keer klaargekomen. Wat een lekker gevoel weer zeg, en ik voelde me nu moe worden.
Ondanks dat ik weer gespoten had was mijn pik halfslap met de hand van Jo er nog steeds omheen. Ik had er nu weinig gevoel in maar hij kromp niet zo als die normaal zou doen. Voor mijn gevoel had Jo hem toch wat uitgerekt, want dat voelde ik aan mijn vel. Maar ondertussen had Jo ondanks dat ik klaargekomen was, mijn pik nog steeds in haar handen. Ze speelde ermee en was mijn pik nog steeds aan het bevoelen. Nu zag ik pas dat ze witte spetters op haar lijf had. Toen ze me rukte en voorover bukte om mijn tepels te masseren moest ze over me heen bukken, want ze stond tussen m'n benen. En omdat ze mij toen zo verschrikkelijk hard aftrok en mijn zaad er aan alle kanten uitspoot had ze een aardig deeltje van mijn sperma op haar lijf zitten. Ik had voor de tweede keer op een avond cq nacht op haar borsten gespoten, en ook haar armen en buik had ik weer geraakt. Ik vroeg nu aan haar of ze wilde stoppen.
Hij is weer halfslap en ik heb belofte gemaakt om je weer hard te maken en te laten spuiten zei ze. Lieve Jo, zei ik: het lukt me niet meer hoor om nu hard te worden. Laat mij even genieten van je, schatte lieverdje. Je bent eerlijk en heerlijk zei ze, en een lekker jonkie van me.
Na een paar min. kwam ik van de tafel af en liepen we naar binnen. Ze pakte me beet en we stonden een poosje zonder wat te zeggen tegen elkaar aangeklemd. Ik voelde dat we samen kleefden van de babyolie en wat sperma wat nog op op haar rijpe, ronde, zachte lichaam zat, en ik zag dat haar tepels nog steeds een flink stuk uitstaken. Lieverd zij ze: ik kan je niet zeggen met woorden hoeveel ik om je geef. Maar toen jij een paar jaar geleden bij ons over de vloer kwam, zag ik al wat speciaals in jou. Ik kijk nu als een man tegen je aan en niet de jonge jongen.
Ik pakte nog wat te drinken voor ons en daarna heb ik voor het eerst in mijn leven echt geslapen met een vrouw. Een hoop mannen zouden zeggen laat maar zo, n ouwe tante als haar, maar ik kon experimenteren met haar en zij met mij. En als ze je wat beloofde kwam ze het altijd na.

- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Sex met Jo - Deel 2. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
CategorieŽn
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige