Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Leuk thuiskomen

Leuk thuiskomen

Als service monteur maak je lange al dan niet drukke dagen mee, zoals gisteren. De hele dag op de weg geweest om klanten te bezoeken s'middags nog even met het thuis gebeld en verteld hoe laat ik thuis zou zijn dit zou rond 7uur zijn, maar nadat ik opgehangen had kreeg ik een belletje van kantoor dat mijn laatste 2 storingen niet doorgingen, mooi lekker op tijd dus.
Het is nu rond 3uur en ik besluit toch om naar het kantoor te gaan even met een vriend bellen en wat afspreken, want dat is het leukste, mijn vrouw houdt er van om met meerdere mannen te genieten.Helaas de vriend kon niet komen maar wel vroeg hij hoelaat ik thuis was ik vertelde hem hetzelfde als wat mijn vrouw wist 7 uur dus.
Ik had een heel klein beetje een onderbuik gevoel, hoe kan hij geen zin hebben als we het met z'n tweeen doen wil hij wel 3 of vier keer met haar neuken, mmmm vreemd.
Nou even op de zaak geweest daar ben ik weg gegaan en besloot om toch naar huis te gaan, thuis gekomen zie ik een vreemde auto in de straat die is van mijn maatje, ik dacht wtf zal ze het of niet.
Ben naar binnen gegaan doodstil je hoorde de deur niet van het slot gaan, het is stil in huis tot ik van boven wat gegiegel hoor en daarna wat gekreun. zachtjes naar boven gelopen en ja hoor ze hoort mij niet maar ik zie hun wel. ze zit op haar knietjes en heeft een hele lekkere grote lul in haar mond dat weet ik want ik hou ook wel van dat stukkie vlees.
Ik sta er een tijdje naar te kijken en ze weten nog steeds niet dat ik er ben, ze staat op en gaat voor hem staan en tild haar been op en ze eist dat ze gelikt wordt en ze verteld er ook bij dat ik haar die ochtend heb volgespoten en dat ze nu schoon gelikt wil worden. mijn vriend komt dichterbij en begint haar uitemate smakelijk te likken en ik wordt daar zelfs geil van dit gaat een tijdje zo door en ook verdijnen meerdere vingers in haar kutje mmmmm, ik zie haar gezicht verkrampen wat doet hij nou hij stopt tegelijker tijd ook nog zijn duim in haar kont en zegt dat ze moet blijven staan, ze schreeuwd het uit "zo geil is dit".
Ze komt na een tijdje tot een hoogte punt en komt gierend klaar. Nu wil ik neuken laat me je lul zien, he hij is wat slapjes, dit veranderd snel als haar lippen zijn eikel omsluiten, ze kijkt omhoog ja zegt hij 'mijn vriend dus' dit is erg lekker niet stoppen. jawel zegt ze ik wil die lul in mijn kutje. zo gezegd ze gaat voor hem op haar knieen zitten en hij parkeerd zijn lul zo voor haar natte lipjes haalt hem er even langs en zegt heel teder godzamme ben je geil vuile neukslet."Ja "zegt ze "al de hele dag".
Weet je mannetje ook dat ik er ben? maak je geen zorgen die is er pas rond 7uur dus rustig aan. Ze moest eens weten.Onder tussen krijg ik ook wel een dikke lul, mmm even mee spelen dan, niet laten merken dat je er bent. Ze wordt echt helemaal doorgeneukt en volgespoten wel 3 keer dus zoals ik dat al zei. Ze moest eens weten dat ik er ben. Opeens hoor ik dat ze zegt dat ze even wil gaan douchen tijd om mij even te verstoppen, ik hoor de kamer deur open gaan en ze gaat naar de douche, alleen.
Mijn maatje blijft op het bed liggen. Ik hoor de kraan aan gaan en ze staat te douchen.
Op dat moment trek ik mijn stoute schoenen aan en kijk wat mijn maatje doet die ligt een beetje te doezelen op het bed en heeft mij nog steeds niet door.Ik sluip de slaapkamer in en daar ligt hij heel zachtjes met zijn lul te spelen nog helemaal glimmend van het kutvocht en warm zaad, mmm zal ik het doen, ja ik doe het. Ik kruip zachtjes naar hem toe en ga over hem heen hangen en neem heel teder zijn al zacht geworden lul in mijn mond en begin er heel zachtjes op te zuigen.
Hij kijkt nog niet op en mompeld dat het zo lekker is en zegt heel zachtjes dat als ik niet op pas dat hij me in mijn kont gaat neuken, niet wetende dat ik niet mijn vriendin ben. Dus ik antwoordt daarop " is dat beloofd" op dat moment gaat hij met zijn hoofd omhoog en kijkt mij aan terwijl ik hem lekker aan het zuigen ben. "Jezus, wat doe jij hier" was zijn vraag: nou ik was wat eerder thuis en ik wilde mijn vriendin verrassen maar daar was jij al mee bezig", vertel ik hem met nog steeds mijn mond vol met ondertussen hard geworden lul.Ik vraag hem dus nog een keer of het een belofte was omdat ik dus gezien heb dat hij al 3 keer is klaar gekomen, uuhhh uhhh was zijn antwoordt dus ik heel uitdagend verellen dat het alleen maar grootspraak was. "oh ja, zegt hij, nou ga eerst maar eens laten zien of jij een lul op sterkte kan krijgen nou dit lukte mij wel tot ik zeg zullen we, maar oppeens gaat de deur open staat mijn vrouw in de deurpost te kijken en zegt "wat is hier aan de hand? " nou zeg ik dat kan ik beter aan jou vragen wat doe jij nou met hem? haar antwoordt als volgt ik dacht dat je het wel niet erg zou vinden. waarop ik antwoordt nee dat is ook het probleem niet maar waarom bel je me niet? Nou toen jij je vriend belde zat hij hier op de bank en het leek ons wel eens leuk om het gewoon te doen. Dat is ook geen probleem zeg ik maar ik wil wel meedoen. nou dat kan nu dus. mijn vrouwtje denkt en zegt ok maar als jij zo graag mannen pijpt moet je ook maar voelen hoe een lul in je reet zit. nou dat is al heel lang een wens van me dus ik zeg heel onzeker moet dat echt? "ja en terwijl hij je neukt lik je me kut " zo gezegd zo gedaan. mijn vrouw gaat op bed liggen en ik kruip tussen haar benen en begin haar kutje te likken, ik proef dat er een andere lul in heeft gezeten en geniet er enorm van terwijl mijn maat met een beetje glijmiddel op zijn eikel smeerde en zachtjes zijn enorme lul tegen mijn kontje zette, hij begon heel zachtjes druk te zetten en ik voelde gewoon mijn gaatje alsmaar groter worden en ook dat zijn lul alsmaar groter werd. Wat een enorme lul is dat mijn vrouw had het al eens gezegd dat hij zo enorm was maar dit was enorm geweldig om het te voelen. Opeens voel ik dat zijn eikel voorbij het spiertje is en en voel dat ik een enorm groot kontgaatje heb en ik begin een beetje te kneipen met mijn kont. Vind je het lekker, vroeg hij. Ja, echt wel zit hij er al ver in? Nee, nog maar een klein stukje. Nu ik voel dat mijn anus wat rust krijg vertel ik hem dat hij verder moet gaan.Weet je dat zeker vroeg hij nog maar een keer, uhhhh nee zeg ik ok. Zegt hij dan zullen we je nu eens goed gaan ontmaagden en voel dat hij weer druk gaat zetten. Mijn kont gat werd echt alleen maar groter en ik voel dat ik gevuld begin te raken, zachtjes gaat hij neuk bewegingen maken en ik begin sterretjes te zien en wordt duizelig in mijn hoofd. oh mijn god wat is dit enorm lekker dat harde stuk vlees in mijn kont.
Ik stop met likken en mijn vrouw kijkt op he waarom stop je? Vroeg ze. Nou ik ben even aan het genieten en geef haar weer een likje aan haar kutje, ondertussen heeft ze ook een dildo gepakt en stopt deze in haar kut terwijl ik haar gulzig aan het likken ben. Ze druipt helemaal leeg. Ik vraag haar vind je dit niet raar? Nee joh, ik geniet toch ook van die lul zei ze terug.
Terwijl hij mij lekker aan het neuken is, pakt mijn vriendin haar voorbind lul. Nu moet ik er bij vertellen dat deze iets kleiner is maar wel opblaasbaar en ik denk echt van wat is die van plan maar ook zo van daar kom ik zo wel achter. Ondertussen draait ze zich om en gaat met haar hoofd richting mijn lul en begint mij heel lekker over mijn eikel te likken oh dit is zo zalig en van achter en van voren wat ben ik toch een mazzelaar. Ondertussen voel ik steeds die lul dieper mijn kont in gaan en vraag of hij het ook lekker vind, jaaaahhhh dat is het en voel dat hij alsmaar harder en dieper begint te stoten tot op een gegeven moment ik zijn ballen tegen die van mij voel en ik denk echt zo van hij zit er helemaal in, en hij begint met diepe halen mij heel erg diep te neuken ik voel gewoon de aders van zijn lul in en uit gaan dit is echt wel gaaf en geil terwijl mijn vrouw nog steeds aan mijn lul zuigt voel ik mijn zaad opkomen en verwacht elk moment mijn eerste orgasme en ja hoor uit het niet kwam het eruit en
spuit heel haar mond vol. Gaat het nog een beetje vraagt mijn maatje ik zeg hem ja ik weet niet wat er gebeurde maar ik ben al klaar gekomen in haar mond. Terwijl hij heel zachtjes zijn lul nog een keer tot aan het einde in mijn kont stouwt geef ik een klein kreetje van wow dit is echt diep. is het teveel voor je vraagt hij. Nee hoor zeg ik hem. En toen haalde hij zijn lul uit mijn kont en zegt tegen mijn vrouw dat het nu tijd wordt dat ik maar eens moet voelen wat dik is. Hij dirigeert mijn vrouw achter mij en pakt mijn lul vast en zegt heel zachtjes wacht jij maar eens af, je wilt toch je vrouw ook in haar reet neuken nou zij mag het eerst bij jouw doen, als jij dit lekker vind gaan we het ook bij haar doen. mijn vrouw kijkt mij heel verdwaasd aan en mompeld zoiets van dat heb ik helemaal niet gezegd en ik begin haar aan te kijken en krijg een grijns op mijn gezicht.
Terwijl ik zit te grijnsen pakt ze haar voorbind lul in haar handen vast en zet hem zo tegen mijn kont aan, "zit jij te lachen"zegt ze, en ze duwd zo dat hele gevaarte mijn kont in. "kutwijf je moet wel rustig aan doen"zeg ik. en ze ramt gewoon door na een klein tijdje begint het pijnlijke gevoel weg te gaan en maakt plaatst voor een gelukszalig gevoel, ondertussen gaat mijn vriend voor me zitten en zegt dat ik hem moet pijpen en daar begin ik dan maar aan en opeens voel ik dat mijn vrouw heel zachtjes die voorbind lul begint op te pompen hij is nu al zo opgeblazen dat hij nu al groter is dan die lul die ik in mijn mond heb. er begint wat vocht uit zijn lul te komen en ik slik dat gulzig door. mmmm nu weet ik wat vrouwen zo lekker vinden aan pijpen en geneukt worden. terwijl ik steeds meer druk voel in mijn kont merk ik dat mijn vriend nu echt wel een beetje gaat klaar komen. ik zeg hem nog even te wachten mdat ik zijn zaad diep in mijn kont wil voelen spuiten. opeens zegt hij ik hou het niet meer en ik stop direkt met zuigen en voel dat hij het niet meer kan houden zijn eikel blijft kloppen in mijn mond en haal heel zachtjes mijn tong langs zijn eikel.wat zegt hij ga je me treiteren terwijl jij aan mij vraagt om jou vol te spuiten. hier pak dan maar alles, oppeens pakt hij mijn hoofd en dwingt mij weer zijn lul in mijn mond te nemen dit laat ik graag toe en begin als een bezetene te zuigen en maak ondertussen duidelijk dat mijn vrouw wel verder kan gaan met mijn kont en laat hem alsmaar verder opblazen. mijn kont staat nu zo onder spanning dat ik er helemaal gek van wordt dat heerlijke gevoel.
Op een gegeven moment voel ik weer dat mijn maat echt klaar gaat komen en sluit mijn lippen om zijn lul en begin hem zo lekker als ik kan van onder zijn zak tot het puntje van zijn lul af te zuigen. ik ga komen roept hij en ik voel de zaad zo mijn keel in schieten en slik de eerste lading direkt door, er komt nog meer wat een enorme berg zaad zat er in mijn mond. slik weer alles weg en vraag of het lekker was.het was voor hem de eerste keer dat hij gepijpt werd door een man en het beviel hem enorm en vond dat ik het heel lekker deed. graag gedaan zei ik. ondertussen heeft mijn vriendin haar dildo uit mijn reet gehaald en zegt dat mijn kont nu echt lekker ruim is. is dat zo zegt mijn vriend en gaat achter mij staan, ik voel zijn vingers mijn billen spreiden en steekt zo zijn middelvinger in mij kont gat en begint rondjes te draaien, ik werd werkleijk helemaal gek ervan en vroeg hem of hij mij nog eens wilde neuken. ja is goed zegt hij. ik dacht echt van je bent nu al 4 keer gekomen wordt het niet wat te veel.
Na even wat gedronken te hebben en een sigaretje gerookt te hebben kijk ik hem aan en zeg zo van doet ie het nog? Hij kijkt naar beneden en zijn lul groeit alweer. Jezus, wat eet jij, vraag ik hem. En hij wil daar antwoordt opgeven.Ik zeg dus dat dit een retorische vraag was en geen antwoordt wilde. Dus we gaan weer naar boven en hij gaat liggen en terwijl ik mijn vrouw aankijk pak ik zijn lul en begin hem af te trekken zodat hij weer hard is.Mijn vrouw gaat boven op hem zitten en laat zijn dikke lul zo haar kut in glijden, ze gaat zachtjes op en neer. Het zo een mooi gezicht om een lul van een andere man zo in het kutje van je vrouw te zien verdwijnen, oh wat ziet dat er mooi uit zo die strakke lipjes om die paal van vlees. Ik word daar zo geil van dat ik heel zachtjes met mijn tong haar grotje waar de hele tijd een dikke lul in en uit gaat te likken. Ze wordt daar zo geil van dat ze alsmaar natter wordt.Ik ga heel zachtjes met mijn tong omhoog en begin met het puntje van mijn tong rondjes te draaien op haar kont gaatje, moet je weten dat het vrouwtje geen anale sex wil, maar daar gaat nu echt verandering in komen. Met mijn tong voel ik dat het strakke sterretje een beetje ontspant en ik kan met mijn tong al een beetje haar kontje nat maken waar ze straks een lul in krijgt, alleen wist ze dat toen nog niet. Is het lekker lieverd?Vraag ik. Ja, ga door dit is echt lekker, antwoordt ze terug.En ik blijf nog een beetje draaien tot ik heel zachtjes met 1 vinger haar inmiddels ontspannen kontgaatje, dit gaat dus erg makkelijk. Nog een vinger erbij, mmm is wat ik hoor. Nou je zal hem krijgen denk ik en pak mijn lul vast, deze is inmiddels al aardig stijf geworden. Zet hem heel zachtje tegen haar kontje aan en zet er een beetje kracht op naar voren toe, wat schept mijn verbazing.Mijn lul schiet er een heel eind en begin haar met korte stootjes lekker te neuken en voel de lul van mijn maat tegen mijn lul aangaan. Ze doet haar ogen dicht en begint heel zachtjes te kreunen en roept alleen maar” dieper, harder. Ik wil gevuld worden dit is geil neuk me misbruik me, woon me uit. Terwijl ik al harder begin te stoten stopt mijn maatje met neuken en vraagt of hij er even onderuit kon ze tilt haar been op terwijl ik nog steeds haar kont aan het neuken ben, hij stapt er onderuit en neemt plaats voor mij en zegt dat ik zijn lul moet schoon likken. Terwijl ik weer het kutsap van zijn lul lik begint zij met haar hand mijn ballen te kneden en steekt zo een vinger in mijn kont en geeft hem de opdracht mij vol te spuiten met zijn mannenpap, dit gebeurt ook dan zoals ze zegt hij neemt plaatst achter mij en in een beweging was ik een kont aan het neuken terwijl er een hele dikke lul in mijn kont zat. Mijn vriend was nu zo geil dat zijn lul zo groot was dat ik zelfs even na alles wat er gebeurd was ik even moest puffen om hem helemaal in me te krijgen. Dit was weer gelukt en hij begon in mijn ritme mijn kontje uit te wonen terwijl ik dat bij mijn vrouw doe.
Toen hij al weer even bezig was werd hij zo geil dat hij nu echt moest gaan spuiten en toen voelde ik dat ook en merkte dat een mannen lul echt opzweld als hij gaat klaar komen, dit is echt geweldig je voelt gewoon het klaarkomen en dan begint het lekkere glijen. Hij heeft nog steeds een stijfe en laat hem in mijn kont zitten terwijl ik ondertussen op ontploffen stond en ik begon zachtjes te grommen en kwam ook heel heftig klaar. Dit is een onbeschrijvelijk gevoel zo intens dat ik na het klaar komen nog lekker na lag te beven. Hierna gingen we ons onder tussen een beetje op knappen en een beetje eten werd wel tijd nu. Het is 7 uur geweest ik had nu pas thuis moeten komen. En dat zeg ik dus ook, en zeg er meteen bij dat ik blij was dat ik zo vroeg was.Het was voor haar niet de eerste keer maar dat wist ik eigenlijk al.
Nadat we lekker gegeten hadden besloten we nog een wijntje te drinken en kijken wel hoe het verder zal gaan…
Die avond ging het ook nog verder maar toen werd het zo veel dat ik daar nog een heel stuk over kan schrijven.
- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Leuk thuiskomen. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
Categorieën
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige