Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Mijn bekoorlijke zuster Annemieke

Toen Mamma en Pappa uit gingen bleven mijn zuster Annemieke, die ondertussen bijna zestien was, en ik thuis. We waren toen we opgroeiden altijd erg open met elkaar en toen ze zich begon te ontwikkelen van een spichtige bakvis in een mooi gevormde jonge vrouw betrapte ik mezelf op meer en vaker naar haar te kijken.
Ik had wel eens in haar BH gekeken en had gezien dat haar maat 85C was.
Haar jeansmaat was maat 40, je kan je wel voorstellen wat een heerlijk en uitdagend kontje ze had!
Nadat ik verschillende klusjes voor mijn moeder had gedaan zoals de afwasser in- en uitruimen en ik de keuken had opgeruimd ging ik naar de badkamer en keek voorzichtig in de wasmand of ik daar ondergoed van haar zag. Ik vond een roze Tshirt en rook er eens aan, haar lichaamsgeur was fris als de zoute zeewind en de geur van haar bodylotion maakte me licht in mijn hoofd van verrukking. Ik vond ook een van haar mooie kleine witte slipjes en hield het kruisje onder mijn neus snoof diep, en inhaleerde haar heerlijke intieme sexy meisjesgeur en natuurlijk werd mijn piemel onmiddellijk keihard. Ik maakte mijn broek los en schoof die over mijn voeten naar de vloer, zat op de deksel van de WC en gaf me over aan mezelf te plezieren.
Jarenlang keek ik met lust naar dit meisje en nu hield ik haar heerlijk geurende slipje in mijn gezicht terwijl ik masturbeerde.

Het duurde niet zo heel erg lang totdat ik dat bekende gevoel vanuit mijn krom staande tenen in me op voelde stijgen en mijn hand ging sneller en sneller, mijn ademhaling werd onregelmatig en toen stuiterde ik over de top! Straal na straal spoot krachtig uit mijn gemartelde piemel. Het orgasme was als een vulkanische uitbarsting en ik kreeg het gevoel dat ik buiten bewustzijn zou raken.
Ik ving het meeste van mijn sperma op in het kruisje van het slipje en doorweekte het dunne katoen volledig. Ik zag ook en van haar BH`s bovenop de was liggen en ik pakte het en veegde het laatste beetje sperma af in een van cups.
Nadat ik bijgekomen was trok ik mijn broek weer aan en voorzichtig legde ik de kostbare kleinoden terug waar ik het gevonden had.
Nadat ik een paar weken zo bezig was na mijn eerste heerlijke ervaring vroeg ik me telkens als ik haar zag of ze dat slipje en die BH aanhad waar ik in klaargekomen was.
Op een late avond toen we weer eens alleen waren liep ik op mijn sokken de trap op en zag toen ik op de overloop was dat haar deur op een brede kier stond en toen ik muisstil naar binnen gluurde zag ik dat ze druk en gedreven aan het vingeren was.
Ik was onmiddellijk zo verschrikkelijk bremstig dat ik mijn piemel uit mijn broek haalde en mezelf aftrok terwijl ik haar door haar half openstaande deur gade sloeg.
Sinds dat moment was ik wanhopig gedreven haar kutje in mijn hand te willen houden.

Een paar weken later hadden Mamma en Pappa opnieuw een feestje en waren we met zijn tweeen TV aan het kijken. Annemieke zat tegenover me op de bank en had een geruite schotse rok aan. Zo af en toe ging ze verzitten en had ik vrij zicht op haar slipje als ze haar benen bewoog.
Ik had ondertussen een massieve erectie en probeerde die te bedekken maar de bult in mijn broek was niet te verbergen.
Toen ze haar ene knie ontspannen omhoog trok en haar voet plat op de zitting zette werd haar slipje strak tegen haar lichaam aangetrokken en had ik vrij en duidelijk zicht op de vorm en omtrekken van haar opbollende schaamlippen in haar kleine wit slipje en zag hoe haar kutje gevormd was alsof ze niets aanhad. Dis was teveel voor en jonge man die barst van de sekshormonen dus ik verexcuseerde me en ging naar mijn kamer, langs haar hen lopend met mijn stijve piemel geprononceerd vooruitstekend in mijn broek.
Ze moet het beslist gezien hebben…

Ik lag en tijdje op bed TV te kijken om mijn zinnen wat te verzetten, en even later kwam Annemieke op mijn deur kloppen en vroeg of ze bij mocht zitten om TV te kijken want zo alleen in haar eentje in de huiskamer vond ze maar niks. Dit deden we wel vaker, samen TV kijken op mijn kamer dus dit was niet ongewoon.
Even later zei Annemieke dat ze het koud kreeg en liet haar ochtendjas op de grond vallen en wilde ze naast me in bed kruipen. Toen ze haar ochtendjas liet vallen had ik een snelle steelse glimp van haar, alleen gekleed in haar slipje en haar BH en opnieuw kreeg ik onmiddellijk een keiharde erectie toen ik keek naar haar ferme borsten met onmiskenbaar harde tepels en haar in haar kleine strakke slipje gehulde billen.
Ze gleed onder het dekbed en nestelde zich tegen me aan om warm te worden en ik bevroor en hoopte dat ze er niet achter zou komen dat ik een enorme erectie had.
Even later gleed ze wat op haar zij en viel ze in slaap, dus ik drukte het geluid zacht en daarna drukte ik de TV uit en lag stil naast haar met een massieve stijve piemel.
Het zien van mijn bijna naakte zuster die vlak naast me lag ontstak een heel scala aan nieuwe gevoelens in me en deed me denken aan dat ik toezag hoe ze zichzelf een tijdje geleden aan het vingeren was, ik dacht dat ik gek zou worden.

Door en door gruizig geworden draaide ik me voorzichtig een stukje naar haar toe en streelde zachtjes over haar BH heen haar ene tepel. Ze droeg een dunne niet voorgevormde BH en haar tepel reageerde onmiddellijk en stak zichtbaar hard uit tegen de dunne stof. Gedurende de volgende paar minuten wreef en streelde ik haar tepels en wellust had zich in mij opgehoopt en mijn enige hoop was dat ze vast in slaap zou blijven. Ik keek naar haar kruisje en kon mezelf niet tegenhouden een vinger uit te steken en na een tijdje maakte mijn hand contact de satijnzachte huid op haar dij.
Het voelde zo zacht en wulps aan dat ik dacht dat ik ter plekke in mijn broek klaar zou komen. Mijn hand ging als vanzelf omhoog en eindigde bij het elastiek van haar slipje en volkomen willoos gleed mijn hand verder in de richting van haar edele delen en begon mijn vinger over de zachte stof van haar slipje te glijden.

Trillend van spanning en ontembare opwinding over wat ik aan het doen was gleed mijn hand verder zodat die tussen haar dijen terecht kwam begon over het kruisje van haar slipje te strelen en voelde ik mijn kleine zus haar kutje, en voelde elke plooi en rimpel die zich daar bevond. Ik kon nauwelijks mijn adem op orde krijgen toen mijn vinger rondcirkelde over het plekje waar ik dacht dat haar klitje zich zou moeten bevinden.
Opeens uitte ze een zacht gekreun en haar dijen gingen uiteen.
Ik wachtte een enkel moment en toen ging mijn middelvinger achter het elastiek van haar slipje en had ik volledig vrije toegang naar haar heerlijkheid.
Ik kwam onderhand zelf zowat klaar toen ik haar liefkoosde en voelde hoe haar liefdesnestje vochtig werd van haar meisjessappen, haar lipjes opzwollen en het katoen van het kruisje deed opbollen.

Het was duidelijk dat ze nu klaarwakker was, haar ademhaling ging zwaar en onregelmatig, ze kreunde herhaaldelijk en haar benen gingen verder gespreid uit elkaar en haar hielen groeven in het matras. Te ver heen om me verder nog zorgen te maken begon ik mezelf met mijn piemel tegen haar dij aan te wrijven en bewerkte haar kutje verder en voelde hoe haar sappen haar kruisje doorweekten. Haar ademhaling was nu in het zelfde ritme als het draaien en stoten van haar heupen en opeens was ze al tastend op zoek naar mijn piemel. Ik voelde haar hand zich om mijn harde schacht sluiten, dan trok ze me tussen haar dijen en rukte mijn broek naar beneden haar venusheuvel tegen me aan wrijvend.
Ik drukte mijn piemel tussen haar dijen en begon met mijn eikel tegen het kruisje van haar slipje aan te rijden, en toen het warme doornatte katoenen stukje contact met mijn eikel maakte explodeerde ik, en vrijwel op hetzelfde moment sloeg ze haar benen om me heen en haakte haar voeten aan elkaar en beukte met haar venusheuvel tegen mijn piemel en we kreunden en hijgden van genot.

Toen we beiden weer wat gekalmeerd waren keek ik naar haar kutje en dat zag er hemels uit, het doorweekte kruisje had zich vastgekleefd aan haar kutje en toonde elk detail. Hierna kuste ze me op mijn wang, en na nog een aantal keren hetzelfde te hebben gedaan besloten we ermee te stoppen, we hadden genoeg van elkaars lichaam geleerd en we besloten dat we niet te ver moesten gaan. Als we niet gestopt waren zou dat zeker een keer gebeurt zijn!
- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Mijn bekoorlijke zuster Annemieke. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
Categorieën
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige