Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Aangename bekentenissen

Haai, ik ben Aike, ik ben 17 jaar en ik heb een heerlijke ervaring meegemaakt met mijn nicht.

Ik was op bezoek bij mijn oom en tante in Drente en het duurde een paar dagen voor ik even tijd kon vinden om in alle privacy met mijn 16jarige nichtje Corina te kletsen.
Maar op een avond was het zover, haar ouders waren al naar bed en wij waren nog op om TV te kijken, zij in haar vader`s luie stoel en ik opgerold op de bank.

Ik vroeg haar "Heej Corina?"
"Ja?" antwoordde Corina afwezig, kijkend naar een of andere duffe reclamespot.
"Ik wil je iets vertellen, een geheimpje..."
Dat deed haar vlot nieuwsgierig rechtop zitten, ze is gek op geheimen!
"Wat dan? Wat is het?" vroeg ze.
"Ik zal het je vertellen, maar je mag er beslist met niemand over praten!"

"Kom op, Aike, natuurlijk praat ik er met niemand over, wat is het?" riep Corina uit, geheel op mij gefocust. Ik slikte, leunde naar haar toe en zei fluisterend "Corina, ik... ik heb gemasturbeerd, en niet altijd in mijn eentje"
Corinaís ogen werden groot als schoteltjes. Ik denk dat dit in de verte verten niet was wat ze verwachtte te gaan horen.
"Wat? serieus? Met wie... heb je dat gedaan?"
Ik grinnikte, Corina was duidelijk zeer geinteresseerd, en ik wist meteen dat dit ging lopen zoals ik dat verwacht had.
"Met mijn vriendin Susan," zei ik.
"Zijn jullie... zijn jullie dan lesbiennes?" vroeg ze.
Tot op dat moment toen die vraag uit Corinaís mond kwam had ik er nog geen seconde aan gedacht dat deze activiteit zou kunnen betekenen dat ik lesbisch zou kunnen zijn.
En op dat zelfde moment was het me opeens zo klaar als een klontje wat mijn seksuele voorkeur was, en ik was zeker geen lesbienne.
"Nee hoor, Nee, we zijn geen lesbiennes, maar we doen dingen waarvan ik zeker ben dat lesbiennes die ook doen. Wat we doen is meer bedoeld als oefenen. Het is allemaal bedoeld om ons voor te bereiden op de jongens, en het stelt ons ook in staat een boel over onszelf uit te vinden en wat we prettig vinden"

Ik zag dat Corina sprakeloos was. Daarna gedurende de volgende minuten kwamen er een stortvloed van vragen uit haar mond en ik antwoordde, en uiteindelijk bekende Corina ook te masturberen en zelfs haar 14jarige broertje zijn penis eens te hebben aangeraakt! We kletsten verder en het werd me duidelijk dat Corina net zo nieuwsgierig was als ik ben geweest, zoals elk meisje in het begin.
We begonnen de lagen af te pellen van wat ons voorgehouden was dat verkeerd was, of zelfs vies.
(Wat is er trouwens vies of slecht aan masturberen? Over je kinderen een slechte dienst bewijzen en slechte voorlichting geven gesproken! Ik weet niet hoe jongens opgevoed worden, maar voor meisjes is het NOODZAAK te worden geleerd dat dit niet vies is maar onontbeerlijk. Meisjes moeten hun eigen lichaam verkennen, vroeg voordat afspraakjes met jongens in beeld komen en alles explodeert in een pandemonium van miljoenen vragen en emoties tegelijk! Een massa catastrofes op tienergebied kan vermeden worden als meisjes goed voorbereid zijn op seksgebied!)

Corina zei "Ik doe het heel vaak, meestal om mezelf te ontspannen en daarna makkelijk in slaap te vallen"
"Hoe doe jij het dan?" vroeg ik.
"Ik vind het lekker om op mijn buik te liggen, en dan met mijn hand tussen mijn benen en dan..." Corina hield even stil en bloosde opnieuw tot achter haar oren... " en dan, weet je wel, beroer ik mezelf in cirkels daar beneden. Hoe doe jij het dan?" vroeg Corina.
Ik stond op en trok mijn joggingbroek uit en legde mijn hand op het kruisje van mijn slipje als een kommetje om mijn kutje heen.
Corina stond met open mond versteld. "Jeetje, je bent nat door je slipje heen! "
Ik keek naar beneden, en ze had gelijk, ik was doorweekt. Ik maakte meteen gebruik van het moment en zei "Hier... Hou vast" Ik greep Corina's hand, en trok haar naar me toe.
"Okee..." zei Corina en liet me haar hand naar mijn drijfnatte kutje geleiden.

Ik kreunde luid, nu was het mijn beurt om overspoeld te worden met gevoelens.
Mijn nichtje was me seksueel aan het aanraken, het was zo onrealistisch en toch was het allemaal zo natuurlijk.
"Voel je ervoor om dit samen helemaal naakt te doen?" stelde ik voor.
Na enige aarzeling zei Corina "Okee...!"
We kleedden ons uit en masturbeerden tot een heerlijk orgasme en daarna masturbeerden elkaar.
Ik was verbaasd te zien dat Corina`s venusheuvel netjes verzorgd was en ze haar schaamhaar netjes in model knipte. Ik had nooit eerder de gelegenheid gehad dit te kunnen zien.

Ik weet niet of ik zo goed onder woorden breng hoe speciaal deze eerste keer met mijn nicht was, maar ik kan zeggen dat het heel bijzonder was, na alle opgelaten gevoelens van het begin bleek het heel natuurlijk te voelen, zelfs natuurlijker dan wat ik samen met Susan had gedaan!
- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Aangename bekentenissen. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
CategorieŽn
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige