Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
De Caravan op de camping

Hallo, ik ben Jeroen en ik ben 17 jaar. Deze geschiedenis heb ik afgelopen zomer samen met mijn 16 jarige zus Pascalle beleefd.

Het schooljaar was voorbij en we hadden vakantie, en als beloning voor ons gedreven studeren en fantastische rapportcijfers gingen mijn zus Pascalle en ik een korte vakantie houden op een camping op Texel voor een week van rust en ontspanning. Onze ouders hadden een stacaravan voor ons geboekt op camping de Krim, hadden huur-fietsen voor ons gereserveerd, en gaven ons elk honderd euro en een rondvlucht boven het eiland cadeau.
Dus, met ingepakte spullen voor een week plezier, reden onze ouders ons met de auto naar den Helder, kusten ons, en wensten ons een prettige week en zette ons op de veerboot naar Texel.
We vonden zitplaatsen op het restauratiedek en gingen zitten voor de overtocht van een half uur.
We waren beiden opgewonden en keken uit naar onze welverdiende vakantie. Pascalle is zestien en een jaar jonger dan ik, ze wilde verpleegster worden en ik wilde in de computertechniek. Onze studies op de Havo zijn veeleisend en druk, dus we hadden best zin in een ontspannen zomervakantie, voor het eerst weg van huis zonder onze ouders, dat beloofde feest!

Pascalle en ik waren druk aan het plannen wat we allemaal zouden gaan doen in de komende week en we keken in de Texeltoerist naar de bezienswaardigheden op het eiland, de stranden, en wat er te beleven was op de camping zelf.
Eenmaal van de boot af liepen we naar rechtsaf naar de fietsenverhuurder, en ik had in de gaten dat zoals gebruikelijk er tamelijk veel mannenogen naar Pascalle keken, waar ze ook ging. Ik ontvang mijn deel van aandacht van de dames, ik ben tamelijk groot voor mijn leeftijd en goed gebouwd, maar dat staat niet in verhouding tot de aandacht die mijn zuster krijgt. Dat was niet verassend, mijn zuster is absoluut verpletterend.
Ze heeft laaaange benen, met wapperende donkere haar, jade-groene ogen, een door de zon goudgebrande gave huid, en een lichaam dat elke roodbloedige man doet kwijlen.
Haar borsten zijn van de maat 85B, ferm en vol, haar 70cm taille is strak en plat, en haar heupen zijn verleidelijk gewelfd. Ze is een kanjer en ze weet het, en ze kleed zich zo dat haar verschijning op zijn voordeligst uitkomt zonder sletterig te zijn.
We zijn altijd al tamelijk close geweest, en ik werp mezelf op als haar beschermer, en ben gewend geraakt aan de starende blikken.

De overtocht was in no-time gedaan, en al snel gingen de laadkleppen naar beneden en konden we langs de rechterkant uitstappen. We haalden onze huurfietsen op direct naast de steiger van de boot en gingen op weg naar de camping.
Het duurde een dik half uur om daar te komen, en we stopten in het dorp de Koog om etenswaar in te kopen.
We kwamen op de camping aan en we parkeerde onze fietsen naast het kantoortje bij de slagboom en gingen de sleutel ophalen van onze caravan die onze ouders voor ons hadden gehuurd. De baliemedewerkster gaf ons de sleutel en wees ons welke kant we op moesten. Een paar minuten later stonden we voor de voor de caravan en brachten onze spullen naar binnen.
"Jeroen, kijk!” riep Pascalle blij en opgewonden. “We hebben elk een eigen slaapkamer!” De caravan had twee slaapkamers, een kleine badkamer, een keukentje, een eethoekje, en een zitkamer met een TV en een DVD-speler.
Pascalle besloot welke slaapkamer ze nam en ik ruimde de etenswaar op. We gingen onze kamers in en pakten onze tassen uit.
Ik was het eerste klaar en was in de keuken, toen Pascalle haar kamer uit kwam.
Ze vroeg “Jeroen, kan dat niet wachten? Laten we naar het strand gaan en lekker gaan zonnen.”
Ik draaide me om, om iets te zeggen en liet bijna de fles ketchup uit mijn handen vallen. Pascalle stond bij de deur en ze had een handdoek in haar hand en droeg wat het best omschreven kan worden als de meest minuscule en onthullendste bikini die ik ooit gezien had. Dit wisten onze ouders vast niet!
Ik probeerde iets te zeggen maar mijn mond was gortdroog en ik kon geen woord uitbrengen. Ik voelde hoe mijn piemel keihard werd in mijn jeans, en dat was iets wat ik nog nooit eerder had ervaren bij mijn bloedeigen zus. Zoals ik al zei, we zijn altijd al tamelijk close, en ik heb haar vroeger meerdere malen in verschillende staten van ontkleding gezien, maar haar nu te zien staan in deze onthullende bikini …..

Ik denk dat dit het moment was dat mijn ogen open gingen en ik haar voor de eerste keer zag als een begeerlijke jonge vrouw en niet als mijn zuster.

Eindelijk kreeg ik mijn stem weer onder controle.
Ik mompelde halfluid “Ummm, Okee, ik ga zo met je mee”, en ik was dankbaar dat ik achter het keukendeurtje stond en ze de overduidelijke bult in mijn broek niet kon zien.
“Okee, maar schiet dan even op, wil je? De dag is zo voorbij hoor!” zei ze met een verpletterende glimlach. Ik keek toe hoe ze naar buiten liep naar de fietsen, en was gebiologeerd door het wiegen van haar perfecte billen, die door de minieme bikini nauwelijks bedekt werden. Mijn piemel dreigde door mijn jeans heen te scheuren of mijn rits te vernielen!
Ik vermande mezelf en borg snel de etenswaar op en probeerde mijn gedachten weg te houden van wat er zojuist gebeurd was, maar het beeld van mijn adembenemende zuster was permanent in mijn geheugen gebrand. Ik wist dat ik niet naar buiten kon stappen in mijn zwembroek, het zou te opvallend zijn zoals ik erbij liep. Ik besloot dus even snel naar de badkamer te gaan en even de broodnodige ontspanning voor mezelf te creëren, in de hoop dat dit het probleem zou verlichten. Net toen ik die kant op liep hoorde ik de muggenhor openschuiven en zag ik Pascalle binnen lopen.

“He verdorie” zei ze met een frons op haar beminnelijke gezicht.
“Wat is er?” vroeg ik, nog steeds achter at deurtje.
“De wolken blokkeren de zon. Ik denk dat we zodadelijk regen krijgen” pruilde ze.
“Denk je? Ik zal dan maar even gaan douchen, wat denk je vanavond te gaan doen? Zullen we uitgaan of blijven we hier?”
“De brochure zegt dat er een nachtclub in de Koog is, zullen we in een tentje daar gaan eten en daarna uitgaan, laten we een feestje bouwen,” zei ze.
“Dat klinkt goed,” zei ik. “Ga jij maar eerst douchen. Ik ga dan wel na jou, en daarna gaan we feest vieren.”
“Woooohooo!!” gilde Pascalle, dan lachte ze en stuiterde naar de badkamer.
Op de een of andere manier, in de tijd dat Pascalle in de badkamer was, en haar haar en make-up deed, kreeg ik het voor elkaar mijn erectie te laten afnemen door naar het nieuws op TV te kijken en mijn gedachten door iets anders in beslag te laten nemen.
Ik zat op de bak in de huiskamer toen Pascalle uit de badkamer kwam en niets anders aanhad dan een halfnatte handdoek die om haar lichaam heen kleefde.
“De badkamer is helemaal voor jou, broertje. Geen zorgen, er zit nog genoeg warm water in de boiler.” giechelde ze en liep heupwiegend naar haar kamer.

Ik voelde opnieuw onrust in mijn kruis, wetende dat ze onder die handdoek spiernaakt was, maar kon het opnieuw onderdrukken en stapte de badkamer in. Staande onder het warme water, vroeg ik me af wat er aan de hand was met me.
Was ik mijn zelfbeheersing aan het verliezen, telkens als ik mijn eigen zus zag?
Dit zou een week van ontspanning moeten worden, maar het leek er meer op dat het een lange, oncomfortabele week voor me zou gaan worden als ik mezelf niet in de hand zou gaan krijgen. Ik moest alles maar uit mijn hoofd proberen te zetten, er zat niets anders op.
Ik sloeg een handboek om mijn middel en liep mijn kamer in om me aan te kleden.
Ik kleedde me aan en ging naar de huiskamer. Toen ik langs Pascalle’s kamerdeur liep zag ik dat die dicht was. Ik zag haar verder nergens, dus ik ging op de bank zitten en probeerde mijn veters te strikken.
Net toen ik klaar was ging haar slaapkamerdeur open en Pascalle kwam de kamer in. Ze zag er adembenemend uit in een zwart, ultra-kort nauwsluitend halter-top-jurkje en zwarte hoge hakken. Toen ze naast me zat, kroop haar rokje een stuk omhoog en aan haar vol in het zicht zijnde zwart kanten slipje dorst ik niet aan te denken, laat staan ernaar te kijken en voelde voor de zoveelste keer die dag mijn piemel opstijgen. Ik vreesde het ergste voor de komende week…

Het was al bijna zeven uur, dus we besloten naar de Koog te fietsen om te gaan eten.

Pascalle ontving de gebruikelijke blikken toen we het restaurant binnen gingen, en we zochten een vrije tafel. Het was er tamelijk druk, maar konden toch een vrije tafel vinden. Het eten en de bediening waren uitstekend en Pascalle en ik genoten van ons eten en de gezellige ambiance, en na het eten namen we iets te drinken, en besloten naar een nachtclub te gaan. We gingen in de nachtclub aangekomen zitten en bestelde iets te drinken, ik een bacardi-cola en Pascalle een glas rosé. Er was een bandje aan het spelen en ze waren redelijk goed. Pascalle trok me mee naar de dansvloer en we dansten een paar nummers. Dan begon de band een langzaam nummer te spelen. Ik wilde terug lopen naar onze zitplaatsen maar voelde Pascalle’s hand op mijn arm. “Kom, dans nog wat met me” zei ze.
Ik aarzelde even, maar ze kreeg me zover dat ik met haar mee terug de dansvloer op ging.
Pascalle legde haar beide armen om mijn hals en ik legde mijn handen op haar heupen terwijl we dansten. Maar al snel gleden we tegen elkaar aan, en ik voelde haar borsten tegen mijn borst drukken en onze heupen wreven tegen elkaar. Ik kon er niets aan doen, door de constante druk en de warmte van haar schaamheuvel kwam mijn piemel opnieuw omhoog en werd keihard, en er was geen mogelijkheid om het te ontkennen.
Ik wist dat Pascalle het kon voelen maar ze zei niets. In feite zou ik erop durven zweren dat ze me strakker vasthield en haar druk tegen me aan verhoogde. Toen de dans was afgelopen keek ze me aan en lachte breed en gingen we terug naar onze tafel.

We bleven nog wat in de club hangen en namen nog wat te drinken, en daarna fietsten we terug naar de caravan. Pascalle was van de paar glazen rosé aardig vrolijk en een beetje onvast op haar benen, dus toen we van de fietsen afstapten legde ik een arm om haar middel en stuurde haar richting de deur van de caravan. Toen we binnen waren, plofte Pascalle op de bank en schopte haar schoenen uit en ik zat aan de andere kant van de bank. Ze draaide zich naar me toe, gooide een been op de bank en liet haar andere been bungelen.
We maakten grapjes en raakten langzaamaan een beetje vrolijk. Pascalle had zitten wriemelen op haar zitplaats en ik zag dat haar al zo korte jurkje omhoog gereden was.
Ze zat daar aan het andere eind van de bank tegenover me, en gaf me een vrije blik op haar zwarte kanten stringetje. De omtrekken van haar kutlipjes konden niet over het hoofd gezien worden en ik keek onbeschaamd naar haar kruis. Mijn piemel kwam onmiddellijk omhoog, en toen ik haar aankeek wist ik dat Pascalle me betrapt had op het staren naar haar private delen.

Ik bloosde diep, maar ze lachte alsof er niets aan de hand was. Ik zat oncomfortabel heen en weer te schuiven en Pascalle merkte het.
“Ik denk dat ik naar bedje ga, broertje,” zei ze. Ze wiebelde heen en weer totdat ze op haar handen en knieen op de bank zat en kroop over de zitting van de bank naar me toe. Ze zei: “Dank je wel voor de geweldige avond!”
Dan voelde ik haar hand op mijn dijbeen, centimeters verwijdert van mijn stijve trillende piemel, ze boog zich naar me toe en kuste me teder op mijn lippen.
Ze mompelde “Welterusten, broertje”.
Pascalle stond langzaam op en begon in de richting van haar kamer te lopen. Ze hield halverwege even stil, draaide zich half om en gaf me een knipoog en wuifde me gedag, voor ze in haar kamer verdween.
Ik zat daar nog een paar minuten. Ik was tamelijk beschaamd over het kijken naar haar kruis, laat staan dat ze me ook nog op heterdaad betrapt, maar ik was opgelucht dat ze er niets van zei. Ze had de dingen behoorlijk oncomfortabel voor me kunnen maken, meer dan het al was, maar ze was er wel cool onder.

Ik stond op, deed alle lichten uit en ging naar mijn kamer. Ik sloot de deur, kleedde me uit, en lag naakt op mijn bed. Vrijwel meteen dwaalde mijn hand naar mijn piemel, en ik begon mijn harde snikkel te strelen. Ik had bijna een hele dag frustratie opgebouwd en was dringend aan verlichting toe.
Ik pompte krachtdadig mijn hunkerende schacht, en in minder dan vijf minuten schoot ik dikke kwakken sperma hoog in de lucht en kletterde het neer over mijn borst en maag.
Ik lag daar, hijgend gedurende een paar minuten voor ik de handdoek greep die ik had gebruikt toen ik uit de douche kwam en droogde mezelf op. Ik wilde opstaan om naar de badkamer te gaan om mijn handen te wassen toen ik zag dat mijn deur op een kier stond. Ik weet dat ik slaperig was, maar ik wist zeker dat ik mijn deur achter me dicht had gedaan. Had ze me betrapt?
Ik waste mijn handen, ging weer naar bed, en met de gedachte aan die openstaande deur zeurend in mijn hoofd viel ik binnen enkele minuten diep in slaap.

Ik ontwaakte de volgende morgen met de heerlijke geur van verse koffie en vers brood die mijn neus vulde. Ik trok een korte sportbroek aan en ging op weg naar de keuken, waar ik Pascalle vond, druk bezig met het maken van het ontbijt.
Ik dacht bij mezelf “Dit is hoogst ongewoon” omdat ze thuis zelden of nooit in de keuken te vinden was.
Van ons beiden was Pascalle degene die altijd de uitslaapster was en ik was de “praktische” persoon.
Mijn gehele jonge leven had ik voor haar gezorgd, en dat vond ik niet vervelend, dus het was een verassing haar dit te zien doen voor mij. “Wow, ben je ontbijt aan het maken?” vroeg ik.
“Goede morgen, broertje. Ja, ik dacht dat ik je wel een ontbijtje schuldig was na de gezellige avond van gisteren” grijnsde ze.
“Wat bedoel je?” vroeg ik.
“Oh, niets. Gewoon, we hadden een gezellige avond samen” zei ze en giechelde.
“Whatever” zei ik. “Ben je al klaar, of kan ik nog eerst even douchen?”
“Het is klaar, ga zitten en neem je douche straks maar” zei ze en droeg een dienblad naar de tafel.

Ik kreeg toast, een glas jus d`Orange en een kop koffie. Pascalle bracht haar eigen dienblad naar de tafel, zat neer en begon samen met mij te eten. Ze zat wat schuin opzij aan de tafel, en dat veroorzaakte dat haar ochtend jas een stuk open viel en een kilometer van haar adembenemende benen onthulde.
Mijn piemel roerde zich kort in mijn broek voor ik mezelf tot de orde riep en tegen mezelf zei: “Stop hier mee!”
Ik dacht bij mezelf “Je maakt jezelf gek” En inderdaad, het hele idee was krankzinnig.
Ze mag dan wel de meest mooie vrouw zijn aan deze kant van de aarde, maar ze is nog steeds mijn zuster. Ze is verboden fruit.
“De meest mooie vrouw aan deze kant van de aarde? Denk je dat echt?” vroeg ik mezelf.
“Jeroen. Jeroen?”
Mijn naam horen roepen bracht me weer terug uit mijn gedachtewereld.
“Hmmm? Wat is er?” vroeg ik.
Pascalle giechelde meisjesachtig. “Waar was je?Zeker niet hier. Waar het ook was, het moet een prettige plaats geweest zijn, je zover bij me vandaan te houden” Zei ze met een sluwe grijns.
“O, sorry,” zei ik. “Ik zat even diep in gedachten.”

“Hm. Ik vroeg wat of je wilde gaan doen vandaag? Het is niet zo mooi strandweer, wat denk je ervan als we wat spullen in een mand gooien en gaan picknicken?”
“Yeah, Okee. Klinkt goed” zei ik.
“Okee dan,” zei ze. “Jij gaat douchen en je aankleden en ik ruim de ontbijtboel op.
En aangezien ik ontbijt heb gemaakt ben jij de persoon die de picknickmand inpakt terwijl ik dan ga douchen en me aankleed”
“Dat is een deal” zei ik en stond op van de tafel.
Na te hebben gedoucht en me aangekleed te hebben, stond ik in de keuken boterhammen te maken en deed die in twee rugzakken, toen Pascalle tevoorschijn kwam uit haar kamer. Goede hemel, ze zag er fantastisch uit! Ze had een wit topje aan dat haar glorieuze borsten prachtig strak omsloot en het duidelijk maakte dat ze er geen BH onder aan had, en ze had korte afgeknipte strakke jeans aan die haar perfect kontje nadrukkelijk toonden, korte witte sokjes en sportschoenen.
“Ben je bijna klaar?” vroeg ze.
“Ummm, ja. Zo ongeveer” zei ik, en betrapte mezelf dat ik mijn ogen niet van haar af kon houden.
“Nou, schiet op dan, en laten we gaan” zei Pascalle, en weer die ondeugende lach.
Ik laadde de spullen op onze fietsen en we vertrokken. We volgden de fietspaden en kwamen terecht bij het begin van het bos bij de Fonteins-nol. We deden de fietsen op slot en liepen in de richting van de picknickplaats.
We stopten verschillende keren zodat ik wat foto`s kon nemen.

We kwamen langs een picnicplek, compleet met een tafel en een stenen barbecue. Pascalle en ik liepen naar de tafel en gingen zitten. We besloten hier onze picknick te houden. We kletsten en lachten en maakte grapjes terwijl we onze lunch opsmikkelden, maar ik had het er moeilijk mee mijn ogen niet van Pascalle’s borsten af te houden.
Haar topje was bezweet geraakt gedurende de wandeling, en het was nu vochtig en nauwsluitend over haar borsten en maakte dat haar donkere tepelhoven duidelijk zichtbaar waren en haar puntige harde tepels niet over het hoofd gezien konden worden.
Aan het einde van de picknickplaats zagen we een grote zwerfsteen van bijna schouderhoog. Ik zei tegen Pascalle dat ze bij die steen moest gaan staan zodat ik een foto kon maken met op de achtergrond die grote kei. Ze liep er naar toe en ik nam wat foto`s van Pascalle, staand, geknield, en op de steen zittend.
“Wat denk je van een paar sexy foto`s?” vroeg ze.
Nog voor ik erover na kon denken waren de woorden “Je bent al sexy,” uit mijn mond. “Wel, dank je wel, broertje,” grijnsde Pascalle. “Maar ik dacht meer aan iets als dit.”

Ik keek toe hoe Pascalle langzaam de knoopjes van haar afgeknipte jeans losmaakte.
Ze trok de flappen van de gulp opzij en poseerde voor een paar pittige plaatjes van haar buikje en de bovenkant van haar slipje. WOW!
Pascalle klom op de rots en lachte ondeugend naar me. Ze drapeerde zichzelf over de top van de steen, liggend op haar buik met haar perfecte kontje in de lucht gestoken. Nadat ik klaar was met plaatjes schieten drukte ze zich op haar handen omhoog en keek om zich heen. We waren helemaal alleen hier. Ik had een vragende trek op mijn gezicht toen Pascalle ging zitten met een stoute grijns op haar gezicht.
Ze knipoogde naar me en begon haar korte jeansbroek uit te trekken. Ze ging op haar buik liggen met haar hoofd in haar handen. Dan trok ze haar witte topje uit, en topless keek ze brutaal en uitdagend in de lens.
Ik drukte een paar foto`s en daarna gleed Pascalle van de rots af.

“Je bent ondeugend,” zei ik.
Ze trok haar topje weer aan en grijnsde naar me en ze deed haar jeansbroekje weer een stuk naar beneden tot op kniehoogte.
Ik drukte weer een paar foto`s, en Pascalle keek om zich heen en stapte uit haar afgeknipte jeansbroekje. Daaronder droeg ze een kleine stringtanga die nog maar net haar schaamheuvel bedekte. Het sprong me onmiddellijk in het oog dat ze volledig glad geschoren was. Onnodig te zeggen dat mijn piemel meteen weer in hoogste staat van alarm was en het was vergeefse moeite het te proberen te verbergen.
"Geef me het flesje water eens?” zei Pascalle. Ik gaf haar het flesje en stapte achteruit. Met een hand op de steen om zich te steunen leunde ze achterover en hield de fles water hoog boven haar hoofd. Ik drukte af en Pascalle begon langzaam het water over haar bovenlichaam te gieten. Al snel was haar topje doorweekt, en zo ook haar string.
Haar borsten waren nu volledig zichtbaar in de dunne natte stof en haar tepels stonden duidelijk zichtbaar hard overeind, en haar stringetje toonde ondubbelzinnig de omtrekken van de welvingen van haar schaamlippen.
“Alle donders, Pascalle,” zei ik, en ik was nauwelijks in staat de camera stil te houden. Toen het geheugenkaartje van de camera vol was, zei ik “Laten we maar naar de caravan gaan voor het hier straks volstaat met mensen.”
Ze giechelde en kleedde zich weer aan. We verzamelden onze spullen en fietsten terug naar de caravan.

We besloten die avond thuis te blijven. Pascalle zei dat ze een salade ging maken en ik ging ondertussen wat patat halen en een paar DVD`s huren, dus ik sprong op de fiets en reed naar de videotheek. Ik koos een leuke komedie van André van Duin en een thriller en wilde net de winkel uitgaan toen ik weer naar binnen ging en naar de seksafdeling ging. Ik weet niet wat me bezielde maar ik huurde ook een seksfilm.
Ik fietste langs de patatboer en daarna terug naar de caravan en legde de schijfjes op de televisie en de patat in de keuken. Ik zei tegen Pascalle dat ik ging douchen en ging naar de badkamer.
Na een lekkere warme douche trok ik een schoon Tshirt aan en een joggingbroek en ik ging terug naar de keuken. Pascalle had net de salade gereed, dus gingen we zitten en begonnen te eten.
Nadat we klaar waren gingen we in de huiskamer zitten om koffie te drinken.

Zo ongeveer rond zeven uur zei Pascalle dat ze ook ging douchen, en iets comfortabelers ging aantrekken en daarna konden we dan de video`s kijken. Ik keek toe hoe Pascalle ’s heerlijke kontje heen en weer wiegelde toen ze naar de badkamer liep, en na twintig minuten was ze terug, gehuld in haar badjas.
Ze plofte naast me op de bank en vroeg wat voor film we gingen kijken.
Ik grapte dat ik dacht dat dit niet het type DVD's waren voor meisjes om naar te kijken. Ze lachte en zei dat ze wel goed vond dat wat ik dan ook wilde kijken en dat ze donders goed begreep waarom ik dat zei en wat ik had gehaald.
We keken een softe tirolerfilm en we moesten onbedaarlijk lachen, en ik zette een wat pittiger film op en Pascalle kroelde tegen me aan en ik sloeg mijn arm om haar schouder heen onder de film. Ik voelde mezelf heter en heter worden.

De film kwam bij een scene waar twee leuke jonge grietjes elkaar streelden en tongzoenden en ik hoorde haar brommen: “O mijn hemel, ik wordt zo heet van die film”
Ik gaf geen draad sjoege en zag na de film dat ze af en toe zo onopgemerkt mogelijk naar me zat te kijken.
"Wat is er aan de hand?" vroeg ik.
Ze schudde haar hoofd en zei: "Niets hoor"
Ik schraapte mijn keel en zei: "Nou, er is wel wat, ik voel dat je niet je gewone zelf bent."
"Ik heb iets dat me bezig houd, Jeroen," zei ze.
"Wat mag dat dan wel zijn? Kom op, je bent mijn zuster, en mijn beste maatje. Vertel op!?"
Ik keek naar haar lange, donkere steile haar dat langs haar schouders omlaag viel, haar grote bruine ogen keken naar me. Mijn zuster was een bijzonder mooie jonge vrouw!

Ze keek me in mijn ogen en dan naar mijn kruis. "Ik wil dat je, weet je… Nee, ik kan het niet zeggen, Jeroen."
Ik fronste diepe rimpels in mijn voorhoofd. Ze bleef maar staren naar mijn kruis, en de aandacht die daar naar uitging veroorzaakte dat mijn piemel langzaam begon te groeien. Ik vroeg me af waarom ze de laatste tijd maar naar mijn kruis bleef staren. De gerichte aandacht was te veel voor me, en ik voelde mijn erectie keihard worden.
Mijn piemel!!! drong het opeens tot me door. Ze staarde naar mijn piemel! Was dat het?
"Is er iets wat je van me wil? Is het iets aan mij, Pascalle?"
Ze keek me in mijn ogen en knikte van ja. Ik stond recht voor haar, mijn gulp recht op haar ooghoogte.
Ik besloot alles of niets te spelen en ik dacht what the fuck. Ik reikte naar haar hand en nam die in de mijne en drukte haar vlakke hand over mijn harde, harde piemel, gevangen in mijn broek.
“Wat heb je daar, broertje?” vroeg ze op ondeugende toon.

Ze kneep in mijn piemel over mijn broek heen, dan opeens keek ze van me weg en trok haar hand terug.
"Dit mag niet, je bent mijn broer" zei ze.
Ik knikte van ja met mijn hoofd. "En jij bent mijn zus, en als we iets samen beleven, gaat dat niemand iets aan, weet je!"
Ze keek me weer aan. "Ik weet het, het zijn die oude gezegdes en ideeën en alles."
Ze stak opnieuw haar hand uit en volgde met haar wijsvinger de omtrekken van mijn piemel over mijn broek heen. Ze bewoog haar vingers kwellend langzaam langs mijn eikel en drukte er zachtjes op.

Ik voelde mezelf slap worden in mijn knieen.

Het gevoel van haar zachte smalle meisjeshand op mijn piemel was te veel.
Ik stapte achteruit en knielde tussen haar dijen. Ik legde mijn handen op haar knieen en spreidde haar benen. Gewillig liet ze me mijn gang gaan. Ik drukte mijn lippen tegen haar binnendijen en gleed met mijn mond door naar haar kruis, en bewoog dan mijn mond naar haar andere dijbeen.
"Oh, hemel, wat is dat lekker" mompelde ze zachtjes. Ik reikte omhoog en maakte de sluiting van haar badjas open. Ze tilde haar kontje van de bank los en ik schoof haar slipje naar haar voeten, en ze schopte het van zich af. Ik keek op en keek recht in haar met een smal dun strookje zwart haar begroeide kutje.
Haar schaamhaar leek nog donkerder dan het haar op haar hoofd. Ik zag haar roze binnenlipjes, glinsterend en uitnodigend, uitpuilend tussen haar volle schaamlippen. Ik stak mijn tong uit en gleed weer langs haar dijbeen omhoog, en tilde haar voeten over mijn schouders. In die positie kon ik zelfs haar gerimpelde donkerroze rozetje zien. Mijn tong bereikte haar snee, en ik likte haar kutje zachtjes, en bewoog mijn tong teder langs de plooien van haar binnenlipjes. Ze kronkelde en kreunde, en fluisterde hoe lekker het was.

Ik likte omhoog, vanaf haar donkere rozetje tot de bovenkant van haar snee, en ik proefde haar meisjeshoning met de punt van mijn tong. Dan gleed mijn tong langs haar klitje. Ze rukte met een schok haar heupen omhoog en kreunde luid, en haar knieen begonnen te schudden. Mijn piemel lag te schokken en te rukken in zijn opsluiting, en ik zou al heel snel klaarkomen, alleen al van wat ik aan het doen was. Ik likte een beetje harder, en drukte mijn tong tegen haar klitje. Ze kwam vrijwel onmiddellijk klaar,
en knalde me bijna om door de rukkende bewegingen van haar benen.
Ik hield mijn mond op haar kutje, en draaide mijn hoofd opzij en kuste haar schaamlipjes en daarna weer haar kutje, alsof ik haar op haar mond aan het tongzoenen was.
Ze kwam opnieuw gierend klaar, en ze haalde haar benen van mijn schouders en ging rechtop zitten en zat uit te hijgen.

Opeens stond ze op van de bank en duwde me achterover, greep mijn broekband en trok mijn broek naar mijn voeten. Ze mompelde met een hitsige stem: "Blijf maar achterover liggen, dit is wat ik met je wil doen."
Ze had mijn piemel binnen seconden in haar hand, en haar warme, vochtige mond bewoog naar mijn eikel en ze nam hem in een snelle beweging haar mond, en ik voelde dat mijn eikel langs de achterkant van haar keel gleed en ze maakte slikkende bewegingen. De sensatie maakte me bijna gek!
Ik voelde hoe ze steeds feller begon te zuigen, en ze bewoog langzaam omhoog en naar beneden en drukte mijn eikel lans de bovenkant van haar keel. Haar vingers waren op mijn ballen, kneedde en streelde ze zachtjes en voorzichtig, en trok zachtjes aan een lange huidplooi van mijn zak. Ik voelde hoe mijn ballen opstegen naar mijn buikholte en ik voelde dat mijn orgasme onvermijdelijk aan het opkomen was. Ik voelde hoe mijn buikspieren verstrakten, en het leek dat ze wist wat er ging komen.
Ze zoog krachtiger en sneller, greep mijn stam aan de basis en bewoog haar hand op en neer op het ritme van haar hoofdbewegingen. Met een luide grauw kwam ik klaar, en schoot mijn lading in haar mond, straal na straal. Ze zoog en zoog, de zompige geluiden van haar overspoelde mond maakte dat ik meer en meer zaad loosde.

Ze hield mijn piemel in haar mond totdat mijn erectie langzaam ineen zakte.
Dan lag ze naast me, haar kin in haar hand.
"Nou," zei ze, "lucht dat op?"
"Ik vond het fantastisch!"
Ze knikte met haar hoofd. "Ik dacht het al, ja."
Ik vroeg “Waar heb je dit geleerd?”
Ze antwoordde “ik heb ook internet hoor!
Ik was sprakeloos, ik heb altijd gedacht dat mijn zus niet naar zoiets zou willen kijken?
We strompelden met slappe knieen naar mijn slaapkamer en in elkaars armen doezelden we weg in een heerlijke post-orgastische slaap.

Het was vroeg in de ochtend, de regen was overgewaaid en het beloofde een warme hete dag te worden,
en we besloten dat we naar het strand zouden gaan, en brutaal geworden na ons feest van eergisteravond stelde ik voor naar het naaktstrand van paal 28 te gaan. Ik was wel bezorgd dat we zouden kunnen verbranden op die plaatsen waar nooit de zon was geweest, maar we waren vastbesloten, we zouden gaan naakt zwemmen en fietsen er naartoe.
We liepen een flink eind het strand af totdat het doodstil werd om ons heen, vonden een lekker plaatsje aan de voet van het duin, en we spreidden ons plaid uit voor onze lunch die we hadden meegebracht.
Dan was het tijd om ons uit te kleden. Ik voelde mijn piemel opnieuw hard worden bij de gedachte dat ik naakt op het strand zou zijn en bij kraakhelder daglicht mijn spiernaakte bloedmooie zus mocht aanschouwen.

Ik trok mijn Tshirt uit, en Pascalle keek naar het water. Ik trok mijn short uit, en dan mijn zwembroek, en stond daar spiernaakt, met mijn piemel onder een hoek van negentig graden omhoog, trillend en groeiende met elke hartslag. Ze draaide zich om en keek naar me. Natuurlijk keek ze, ik wist dat ze zou kijken.
Ze staarde naar mijn omhoog komende piemel, en dan lachte ze breed.
"Wow," zei ze. "Komt dat door mij?"
Ik hield mijn handen voor me, bedekkend wat ik kon van mijn piemel en knikte van ja.
"Aww," klaagde ze. "Doe niet zo flauw, verstop hem niet, dat doe ik toch ook niet?!"
Ze liep op me af, en liet haar Tshirt vallen waar ze stond, en haar shorts ging er achteraan. Haar tepels waren roze en hard. Recht voor me staand keek ze snel om zich heen, en trok daarna haar slipje uit, en daar stonden we beiden, in het heldere daglicht, naakt als op de dag dat we geboren werden.
Ik voelde mijn piemel schokken bij dat aangezicht, en die stak nu rechtop in de lucht.

Pascalle stak haar hand uit en legde die om mijn piemel.
"Hij is aardig hard" zei ze, "maar toch ook zo zacht en glad."
Ik nam de gelegenheid waar en streelde een van haar stijve tepels.
Ik nam een van haar borsten in mijn hand, en we gleden zwijgend naar beneden op ons plaid, en het idee van naakt zwemmen was voor even vergeten. We lagen naast elkaar, en Pascalle greep mijn piemel, en op hetzelfde moment tastte ik naar haar doosje en onze monden vonen elkaar in een lange vochtige kus.
Haar kutje was bedekt met een smal strookje zwart, donzig haar, haar lipjes waren gezwollen van lust, en glimmend van haar meidenvocht. Ze bewoog haar hand op en neer langs mijn piemel en ik liefkoosde haar lipjes.
"Steek je vinger er een stukje in" fluisterde ze. "Of nog beter, met je tong zoals gisteravond."
Ik was niet in de stemming om haar tegen te spreken. Opeens draaide ze zich om en lagen we in standje negenenzestig, haar gezicht tegen mijn piemel, haar kutje in mijn gezicht. En wat een mooi kutje!

Ik deed zoals ze gevraagd had, en spreidde haar lipjes, en stak mijn tong een stukje in haar kutje.
Haar meisjeshoning smaakte zoutig en zoet, zoet en pittig tegelijk. Ik voelde haar zachte warme vochtige mond mijn piemel verzwelgen, en mijn ogen draaiden weg in hun kassen.
Haar tong draaide rond mijn eikel, ze zoog haar wangen strak vacuüm, en ik voelde dat ik met deze heerlijke en intense wrijving mijn orgasme niet lang meer zou kunnen tegenhouden. Haar lichaam begon opeens te schokken, en ik drukte mijn tong langs haar klitje, sneller en sneller.
Ik voelde hoe haar vingers opnieuw mijn ballen masseerden, en voelde het Point Of No Return naderen.
Ik huiverde en schokte, en ik kwam net als gisteravond stuiterend klaar.
Opnieuw bleef ze mijn piemel in haar mond houden. Ze greep mijn piemel onderaan bij de stam vast, en masseerde heerlijk mijn ballen met haar andere hand.
Plotseling begon ze zwaar door haar neus te ademen, het geluid deed mijn piemel vibreren. Pascalle kwam stevig klaar, en ze deponeerde een warme zoete stroom meisjeshoning op mijn tong.

We vielen achterover op onze rug, we ontspanden, en ze draaide zich om en lag op mijn arm met gesloten ogen genietend naast me. Ik zei: "We moeten ons nog insmeren met zonnebrand!"
En dat deed ik, overal over haar verrukkelijke lichaam.
Genietend lagen we achterover in het warme zand, en de zon scheen heerlijk op ons neer.

Het kon niet meer stuk, we gingen een heerlijke en opwindende vakantieweek tegemoet!
- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: De Caravan op de camping. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
Categorieën
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige