Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Bij Corrine thuis

Ik ben Kelly en ik was toen net 16 jaar.

Op gegeven moment kwam er een nieuw meisje bij onze middelbare school in mijn klas.
Haar naam was Corrine en haar familie kwam bij ons in de stad wonen.
Ze was een echte “Gothic”, heel anders dan de andere meisjes, met een Punky, Gothic uiterlijk, met stijl lang gitzwart glimmend haar, dikke donkere eyeliner en donkerblauwe lipstick op, tegen zwart aan, haar mooie gezicht prachtig sierend.
Vanwege de exorbitante manier waarop ze er uitzag maakte ze niet veel vrienden en werd al snel een beetje buiten gesloten. Ik was zelf ook een beetje een buitenstaander, ik was slank, wat aan de kleine kant, een beetje een late bloeier en niet brutaal zoals de andere meiden, dus we trokken vanzelf naar elkaar toe en werden vriendinnen en ik begon me langzamerhand ook zo te kleden en te gedragen als zij. Af en toe kwam ze op weg naar haar huis bij me thuis langs en zaten we op mijn kamer naar muziek te luisteren en te roddelden over jongens en ook over onze klasgenoten.

We werden al snel de heksen van het Hanzencollege genoemd…

Ik ging een paar maanden met haar om en op een keer nodigde ze me uit voor bij haar thuis, en ik was brandend nieuwsgierig te zien hoe het er bij hen uitzag.
Het was een niet erg groot huis waar ze met haar vader woonde, een moeder hoorde ik haar nooit over. Het huis had een lang pad van het hek naar het huis door een tuin die er behoorlijk onverzorgd uitzag. Ze draaide met haar sleutel de deur open en ik volgde haar naar binnen en de trap op naar haar kamer.
De muren in haar kamer waren bedekt met posters van verschillende heavymetal-bands.
Ze zette een cd op van “Within Temptation” en begon met het doorzoeken van haar kledingkast.
Ik zat op haar bed en keek bewonderend om me heen naar al die grootse spullen.

" Ah, hierzo, neem hier maar wat van." Zei ze en plukte een kleine zakflacon Jack Daniels van achter een stapel kleding vandaan. Ik nam een paar slokken en verslikte me zowat en barstte in proesten uit. Ze giechelde en schudde haar hoofd.
"Hier, laat me je iets tonen" Ze kwam naast me zitten en opende de onderste lade van haar nachtkastje en plukte een envelop van onder haar ondergoed vandaan en hield die dicht tegen haar borsten aan, ze beet op haar onderlip en keek ondeugend.
" Je moet me beloven dat je er met niemand over praat! "
" Okee! Ik beloof het! Laat nou maar zien, wil je?" Ik voelde me wat overmoedig worden en mijn wangen bloosden door de inwerking van de alcohol.

Ze gaf me de envelop en ik liet de inhoud, een pakketje foto`s, op het bed glijden. Ik nam het stapeltje in mijn hand en op de eerste foto stond Corrine, op haar buik op bed, gekleed in een zwarte BH en bijpassend slipje. Ze had een prachtig lichaam, haar crèmekleurige roomblanke huid was in prachtig contrast met de in het licht glinsterende zijdeachtige zwarte stof van haar verleidelijke sexy ondergoed. Mijn adem stokte in mijn keel en ze begon opnieuw te giechelen toen ik met blozende wangen en rode oren de rest van de prikkelende foto`s bekeek.

"Wow, jij ziet er op die foto`s adembenemend uit zo!" was alles dat ik uit kon brengen.
"Vind je ze mooi? " vroeg ze.
"Reken maar! Ik wou dat ik er zo sexy uit kon zien!"
"O ja? Laat mij je dan maar eens zo kleden. Kom op!"
“Okee, waarom eigenlijk niet” dacht ik bij mezelf. Ik had altijd al gefantaseerd over hoe ik er uit zou zien als ik me zou kleden als zo`n sexy glamourgirl. Soms speelde ik wel eens en poseerde dan op mijn bed en beeldde me in dat ik model was bij een fotograaf en die maakte gewaagde en sexy foto`s van me. In stilte benijdde ik die meisjes op tv en in modeblaadjes die er zo vrouwelijk en sexy uitzagen.

Dus, een klein beetje licht in mijn hoofd van de alcohol liet ik haar wat foto`s van me maken.
Ze nam wat kleren uit haar kast en legde ze op het bed terwijl ze haar kamer rondging en foto`s maakte. Ik kon haar opgewondenheid voelen toen ik mijn kleren uittrok, mijn BH loshaakte en mijn slipje naar mijn voeten schoof en er uitstapte en naakt voor haar stond.
Dat de camera regelmatig klikte had ik al lang niet meer in de gaten. Ik nam de kleren die ze voor me uitgezocht had en trok ze aan, een rode satijnen tanga en een bijpassende BH en een paar glimmend zwarte hoge leren laarzen.
Ik keek in de spiegel naar mijn slanke lichaam, naar mijn flink opkomende borsten en de jonge verschijnselen van een opgroeiend meisje, en de golvingen en rondingen van vrouwelijkheid.
Mijn borsten waren nog niet zo groot en vulden nog maar net de BH-cups, en de stof gleed opwindend langs mijn opgezwollen roze tepels. Mijn smalle sportieve kontje leek meer wellustig, gevangen in de kleine tanga en ik begon me aardig in mijn rol te gaan voelen.

Ik kreeg een beetje meer durf en klom op haar bed, en voelde me hitsig en opgewonden. Corrine lachte naar me en bekeek me genietend van boven naar beneden.
"MMmmm… Je ziet er wel zo ontzettend sexy uit zo!" Ze spinde als een poes die gestreeld werd en richtte haar camera weer op me. Ik viel op mijn knieen en begon langzaam met een getuit pruilmondje geil met mijn heupen te draaien en streelde met mijn handen over mijn in de zachte rode BH gevangen borsten, over mijn platte gespierde buikje, en al snel gleed mijn hand achter het elastiek van het slipje. Ik werd bloedgeil van het uitleven van een van mijn wildste fantasieen, en gleed met mijn vingers tussen mijn schaamlipjes en begon mijn kleine lichtbehaarde kutje te strelen. Ik gleed op mijn rug en met gesloten ogen kreunde ik mijn genot van me af en Corrine fluisterde haar ophitsende aanmoedigingen,
"Ja, kom op... Toon het maar… trek je slipje uit...Toon me je mooie kutje, Kelly." En ze drukte keer na keer af op de camera.
Ik trok het doorweekte kruisje opzij en de koele lucht streek langs mijn oververhitte schaamlipjes en zond geile huiveringen langs mijn ruggengraat. Ik likte aan een vinger en liet die naar binnen glijden, langzaam in en uit. Ik was compleet van de wereld in dit heerlijke moment.

Ze kreunde luid en wellustig en schopte haar kleren van zich af.
"Kom bij me, Kelly, kom en laten we elkaars kutje verwennen."
Ik viel achter haar op mijn knieen en spreidde haar billen en gleed met mijn vingers over haar kontgaatje en haar kutlipjes, en drukte brutaal mijn tong in haar kutje.
"Oohh, alles, geef me alles..."
Ik ging door, verwoed haar kutje vingerend, ondertussen mijn eigen kutje bewerkend met mijn ene hand en haar kutje bewerken met mijn andere hand.
Dan kreunde ze "Oh ja, duw een vinger in mijn kontje Kelly, ga door..."

We gleden zonder verdere vragen in 69-houding en ik likte een vinger vochtig en drukte die zachtjes in haar nauwe krampende gerimpelde gaatje, ik voelde me wel zo verschrikkelijk heerlijk smerig en sletterig! Op het moment dat mijn vinger in haar kontje gleed kieperde ze over het randje en Corrine begon met haar heupen te draaien en kwam ze hijgend en kreunend klaar.
Ze kalmeerde wat en begon mijn drijfnatte kutje te kussen en te likken en gretig slurpte
ze elk beetje meidenvocht van mijn klitje. Ik voelde hoe vanuit mijn tenen mijn orgasme zich langs mijn ruggengraat omhoog brandde, en alsof ik een vulkaan was kwam ik tot uitbarsting in een van de krachtigste orgasmes van mijn leven.

Ik lag uitgeput van het woeste klaarkomen en nat van het zweet en van het meidenvocht achterover op het bed toen ze me aan mijn hand overeind trok en ze me meenam naar de badkamer waar we samen een heerlijke hete douche namen.

Ik kan niet geloven dat dit me werkelijk overkomen is. Ik weet bliksems goed dat we iets deden wat eigenlijk niet mag tussen twee jonge meisjes, maar het was allemaal zo verschrikkelijk lekker!

Vanaf toen voelde ik me op en top vrouw!
- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Bij Corrine thuis. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
Categorieën
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige