Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Verlegen vampje


Toen ze naast ons kwam wonen was ze al redelijk volwassen van uiterlijk maar zo verschrikkelijk verlegen dat ze me zelfs geen hand durfde geven zonder daarbij haar gezicht af te wenden of enorm te blozen.
We spraken elkaar regelmatig in de tuin met een gaashek ertussen en zodoende werd ze wel wat losser tegen haar buurman, maar van jongens in het algemeen moest ze niets hebben.
Ze had na haar HAVO een jaartje in de supermarkt gewerkt als kassiere maar dat was toch niet wat ze ervan gedacht had, en nu zat ze op een vervolgopleiding voor dietiste en op kamers.
Haar laatste weekend thuis had ze me in een spontane bui verteld waar haar nieuwe flatje was en gevraagd of ik het een keertje wilde zien. Ik had ja gezegd maar er was in drie maanden tijd nog niets van gekomen. Nu stond ik voor haar deur met een plantje en wat hebbedingetjes.
Toen ze opendeed keek ze me verrast verschrikt aan en liet me binnen. Ik plofte neer op de bank terwijl zij koffie inschonk. Ze kwam tegenover me zitten en begon zenuwachtig aan de cadeautjes te frunniken. Gemakshalve begon ik maar over haar nieuwe studie te praten en hiermee kwam ze een beetje los.
Ze had het enorm naar haar zin en de eerste resultaten waren bijzonder goed. Er zat maar een jongen op de hele school en dat viel dus ook weer mee. Terloops merkte ze nog lacherig op dat haar moeder als enige voorwaarde voor het op kamers gaan wonen had gesteld dat ze aan de pil ging.
We praaten heerlijk verder en ze leide me rond in haar kleine maar leuk ingerichte flatje. Toen we weer in de woonkamer zaten kwam het gesprek op vriendinnen en vriendjes. Ze had een nieuwe vriendin op school maar vriendjes had ze nog nooit gehad. Kom kom zei ik je hebt toch wel eens een zoentje gehad op het schoolplein of zo ?? Ze kleurde tot in haar sokken maar antwoorde ontkennend.
Het gesprek ging weer een poosje over en weer.Ze vertelde over allerlei wilde verhalen van vrouwelijke klasgenootjes. Mag ik je eens iets persoonlijks vragen zei ik speel je wel met jezelf ? weer kleurde ze hevig en ontkende. Wat zonde zei ik. je weet niet wat je mist mag ik het je leren??
Ze keek naar de grond en wist zich met de vraag duidelijk geen raad. Je hoeft je er niet voor uit te kleden ging ik verder en je zit met je rug naar me toe dus ik zie er ook niets van, maar het is wel een superervaring die je niet licht zal vergeten. Het enige dat ik vraag is de bovenste knoop van je spijkerbroek te openen zei ik.
Ze stond duidelijk in tweestrijd; aan de ene kant was ze strontverlegen en aan de andere kant vond ze het superspannend. Ik ging op de vloer voor de bank zitten met mijn rug ertegenaan en mijn benen wijd. Alleen de bovenste knoop van je spijkerbroek maar zei ik. Ze zweete, maar knikte zachtjes en kwam met haar rug tegen mijn buik zitten. Haar hartslag was ongeveer verdubbelt en ze hield haar adem in, en ze keek aandachtig waar mijn rechterhand naar toe ging. Ik had mijn vingers licht vochtig gemaakt en wurmde ze voorzichtig haar slipje in. Ze slaakte een klein gilletje en zuchte toen.
Na een paar minuutjes friemelen begon ze al aardig vochtig te worden, haar hoofd lag achterover met gesloten ogen op mijn schouder en haar gekreun was niet van de lucht. Toen ik enige tijd later merkte dat er een hoogtepunt aan zat te komen haalde ik mijn hand terug, dit tot grote ontevredenheid van haar. Ik zei sorry en liet haar mijn hand zien waar de tanden van haar ritssluiting rood in stonden gedrukt. Ze stond op zonder iets te zeggen, sjorde haar spijkerbroek uit en kwam weer voor me zitten. Ze pakte mijn hand en leidde die haar broekje weer in. Het gefriemel begon weer en even later gierde haar allereerste orgasme door haar lijf.
Ik wilde mijn hand terugtrekken, maar nu hield ze hem tegen. Ze opende haar ogen half en kreunde, nog een keer. Mijn vingers begonnen opnieuw en ze reageerde direct mijn linkerhand ging onder haar shirt op zoek naar haar stevige borsten, en daar aangekomen vonden ze een heerlijk harde tepel. Ze schokte op toen ik er zachtjes in kneep. Lekker zuchte ze. Ik vroeg haar haar shirt uit te trekken, geen probleem, en haar beha ging dezelfde weg. Ze ging op haar rug op de grond liggen.
Met mijn hand ging ik weer door in haar broekje en met mijn mond zocht ik haar tepels, wat haar helemaal opwond gezien haar reaktie. Na haar tepels allebei verwend te hebben ging ik met mijn tong op ontdekkings reis naar beneden. Bij de rand van haar slipje aangekomen tilde ze als vanzelf haar goddelijke kontje iets op zodat ik het haar uit kon trekken. Daar lag ze dan naakt voor me in al haar glorie. Ik spreide haar benen enigszins en dook er met mijn hoofd tussen.
Toen mijn tong haar klitje raakte kreunde ze luid en pakte mijn hoofd vast om het nog dieper in haar kruis te drukken. JAAAHHH kreunde ze GA DOOR Ik befte haar alsof mijn leven er vanafhing terwijl ik met mijn handen worstelde om mijn broeken uit te doen wat met moeite lukte. Zei had het niet in de gaten voor haar bestond slechts haar warme vochtige grotje, waar ze zolang het bestaan niet van geweten had. Haar zoveelste hoogtepunt diende zich langzamerhand weer aan, ik stopte met likken en kroop over haar heen. Ze keek me enigszins angstig aan maar ik was te opgewonden om me nog te kunnen beheersen.
Ik drukte mijn eikel voorzichtig in haar supernatte gleufje en ging langzaam haar nog maagdelijke kutje binnen. Even schokte ze toen haar vliesje knapte, ik wachte even en stoote toen door. Ik begon te pompen maar was zo opgefokt dat ik me in een aantal stoten leegspoot en vermoeid op haar neerzonk. Ze sloeg haar armen om me heen en zei, het is goed, het was fantastisch, maar hoe krijg ik hem weer overeind? Met je mond antwoorde ik, en tot mijn grote verbazing dook ze met haar mond over mijn gekrompen pikkie. Toen ze hem met enig lik en zuigwerk weer overeind had hebben we het nog een keer echt overgedaan, en sinds die avond ben ik een vaste bezoeker van haar flatje.
Verlegen is ze nog steeds een beetje maar ze is mijn verlegen vampje.
- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Verlegen vampje. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
CategorieŽn
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige