Advertentie
Bezoek ook eens
Adultsnoepwinkel | Sex Steegje | 2 Date | Tenga winkel | Lekker Thuisbezorgd | Geile Berichten | Profiel Plaza | Chat hot | Liefdes chat | Heet XXX
Gina's fantasietjes

Het was een van die zeldzame hete zomers die ons land teisterden en dat had natuurlijk het effect dat men minder en minder kleding ging dragen door de warmte, veel mensen kropen weg in de schaduw van hun huis of in koele kamers.
Gina een blonde stoot van 32 jaar was van een andere mening en ze had zich in haar veel te kleine bikini gewrongen en lag nu op haar rug in het malse gras van haar tuin.
Gina had haar man 11 jaar geleden ontmoet en het was liefde op het eerste zicht, wie zou er niet verliefd worden op zo een lekker stuk, ze is tamelijk groot van stuk zo een 185 m groot en wat aan de mollige kant, maar zeker niet te dik, ze had een paar forse tieten die ze trots vooruit stak als er bevallige heren voorbij kwamen, haar billen waren mooi rond en de heuvel aan de voorkant verraade een lekkere spleet.
Nu ze haar bikini aan had kon je de tepelhoven door het stof heen zien en ook haar poesje priemde door het dunne stof heen. Haar man was een echte gelukzak, een goede baan, veel vrije tijd, en thuis zo een lekker stuk, wat kon je je nog meer toewensen en toch, Gina had hem al een paar keer gepolst of ze aan hun sexleven niet eens een andere wending konden geven, Stef ,haar man, had haar gevraagd of ze niet meer tevreden was met zijn prestaties in bed en wat ze nu eigenlijk bedoelde met die andere wending.
Wel schatje, zei ze: ik droom ervan om eens lekker gepakt te worden door een aantal mannen, maar natuurlijk met jou toestemming en je mag natuurlijk ook meedoen, dat spreekt vanzelf, he. Stef krabte zich even in het haar en vroeg haar; ja eigenlijk, zie ik dat wel zitten, maar ik ben wel een beetje bang dat er iets tussen ons zou komen; Gina kwam korter bij en drukte haar bevallig lichaam tegen de zijne en zei; maar lieverd toch, ik hou toch van je, dus hoef je niet bang te zijn dat ik dat niet blijf, je ben mijn grootste schat, dat weet je toch?
Stef voelde zich een beetje meer op zijn gemak en kuste haar teder in haar nek. Ja, ik weet het wel, maar hoe moeten we dat aanpakken, ik heb geen idee waar we zoiets moeten gaan zoeken; zei hij. Maak je maar geen zorgen; zei ze; ik zal eens wat gaan rondneuzen, ik vind zeker wel wat.
De dag na het gesprek met haar man, reed Gina met de wagen naar de stad om inkopen te doen voor het weekend, het was er vrij druk op de grote markt en om een beetje aan de drukte te ontsnappen zette ze zich neer op een terrasje, ze bestelde een cola met ijs en keek ontspannen naar de druk over en weer lopende mensen.
Hej Gina, riep iemand, Gina keek rond zich en zag haar vroegere schoolvriendin Marlies aankomen. Het was al een paar jaar geleden dat ze elkaar nog hadden gezien en zo hadden de beide dames elkaar heel wat te vertellen.
Gina die nogal dik was met Marlies, had voor haar vriendin geen geheimen en ze vertelde haar wat ze aan Stef had voorgesteld, en wat was zijn reactie, wilde marlies weten, wel, in het begin was hij wat onzeker maar na en tijdje was hij terug op zijn gemak, hij zei zelf dat hij dat ook wel wilde, zei Gina. Wel, zei marlies; ik kan je wel helpen hoor, een vriend van mijn man is namelijk bij verschillende verenigingen en die is zeker te vertrouwen.
Gina's haar hart begon opeens wat sneller te kloppen van de opwinding en ze vroeg; ja en wat zijn dat dan voor vereningingen? wel, hij is bij de tennisklub, en ook bij de oudgediende uit zijn legertijd en als ik mij niet vergis heeft hij ook wel wat met de vrijwilligers van de plaatselijke brandweer, replikeerde marlies.
Gina vroeg aan marlies of ze een goed woordje zou doen en met een snelkloppende hart ging ze terug naar huis. Het was al een week later, toen ten huize van Gina de telefoon ging, het was al negen uur in de vooravond en Gina nam de hoorn van de haak. Hallo, met Gina... Gina, het is marlies hier, ik heb voor jou een verrassing. Ja, wat mag dat dan wel zijn?; vroeg Gina benieuwd. Wel, na ons gesprek heb ik die vriend opgezocht en we hebben een akkoord gesloten, hij is bereid je te helpen met je fantasietje.
Gina had niet verwacht dat dit zo snel ging zijn en voelde zich al opgewonden raken. Alleen; zei marlies, ze komen deze avond bij je aanbellen. Wat?; riep Gina, deze avond al, maar ik ben helemaal niet voorbereid; zei ze verschrikt, ja; zei marleis in de hoorn; ze konden niet wachten, ik denk zelfs dat ze al onderweg zijn, ik zal je dan maar laten zeker; en zonder nog iets de vragen legde ze de hoorn op de haak.
Gina stond nog met de hoorn in de hand, toen de voordeurbel ging; ik zal wel opendoen hoor schat; hoorde ze Stef zeggen, Gina liet de hoorn vallen en haaste zich naar de hal, Stef stond reeds met de deurknop in de hand, het zal voor mij zijn schatje; zei Gina met een ietswat roodaangelopen gezicht. Ik heb mijn vriendin marlies over mijn fantasie verteld en toen heeft ze een paar mannen opgetrommeld voor mij, wat moet ik nu doen? Een beetje uit het lood geslagen zei hij; wel, ga maar naar de slaapkamer, ik zal zien wat ze van plan zijn.
Gina spoede zich de trap op, trok de gordijnen dicht en in het halfduister kroop ze haar bed in. Beneden hoorde ze de deur opengaan en even later hoorde ze haar man in gesprek met een man, ze kon moeielijk horen wat ze zeiden en na een tiental minuten hoorde ze de deur dichtgaan. Even later klonken er voetstappen op de trap en met ingehouden adem keek ze naar de gesloten deur, de deur ging zachtjes open en haar man kwam de kamer binnen, hij liet de deur op een kiertje en kwam dichterbij; ze zijn terug weg, ik heb hun gezegd dat ik er nog een nachtje ging over slapen.
Met deze woorden zette Stef zich neer op het bed, ja het is misschien wel beter zo; zei Gina met een kloppend hart, geef me nu maar een dikke kus, mijn schat. Stef boog zich voorover en kuste haar heerlijke lippen, van de opwinding was Gina zo heet geworden dat ze Stef het bed op trok en direct aan zijn hemd begon te wriemelen, binnen de korste keren lagen ze beiden naakt op het bed en begonnen ze aan hun heerlijk liefdesspel. Wat Gina niet gehoord had was dat de deur van de slaapkamer open ging en er acht mannen de kamer inslopen. Blijkbaar hadden ze hun schoenen al uigedaan en zo konden ze ongemerkt de trap opkomen.
Kom hier Stef, dat ik je lekkere spuit wat verwen; hijgde Gina. Daarna mag je met me doen wat je wil. Stef zette zich op zijn knieen over haar heen en liet zijn dikke lul haar mond inschuiven, wat heerlijk zoals je mij zuigt schatje; zei hij heet en schoof daarmee zijn staaf verder haar mond binnen, na een tiental minuten trok hij zich terug uit haar mond en vroeg haar om haar achterlangs te mogen nemen. Wat Gina niet gezien had was dat een van de heren in de kamer Stef zijn plaats innam en zijn hand tussen haar billen liet glijden, hij streelde haar kletsnatte kut en wreef met zijn vinger tussen haar binnenste schaamlippen. God, wat heerlijk, hijgde Gina, en duwde haar kont nog wat verder naar achter, de man haalde zijn hand tussen haar billen vandaan en liet terug plaats aan Stef, zeg lieverd; zei Stef, hoe heet zou je worden als je wist dat er meerdere mannen stonden te kijken hoe ik je neuk? Ik denk dat ik je de hele nacht zou willen verwennen als dat zo was hijgde Gina heet, wel schat, je dromen zijn aan het uitkomen. Gina schrok zich een hoedje en voor ze zich kon realiseren wat er gebeurde stoote Stef zijn lul tot tegen zijn ballen haar hete scheur binnen.
Gina keek de halfduister kamer in en zag overal de schaduwen van mannen staan toen ze de harde staaf van Stef tot tegen haar baarmoeder voelde doorschuiven. Maar Stef, ze waren toch weg, zei ze, maar nee lieverd ik wilde je alleen verrassen met die heren, het zijn er acht, die hier in de kamer staan, en die hand van daarnet dat was mijn hand niet hoor.
Gina voelde zich eerst wat onzeker maar ze kon nu geen enkele kant meer uit, Stef had blijkbaar goed de touwtjes in handen want hij neukte haar verder alsof hij alleen in de kamer was, eerlijk gezegd het gaf hem wel een kik en hij voelde dat zijn lul er precies allen maar dikker van werd dan ooit voorheen. terwijl Gina en Stef zo lagen te neuken ,kon je de de mannen zien die aan hun kruis aan het veoelen waren, Gina kon zich bijna niet meer concentreren op het gebeuk van Stef en tuurde gespannen de kamer rond.
Tegen de kleerkast stond een man met zijn fluit in zijn hand en rukte er aan in het tempo van de lul van Stef die in en uit haar kut schoof, eerst durfde ze niet goed maar toen wenkte ze de man dichterbij, langzaam kwam hij dichterbij en nu kon ze hem beter ontwaren in het halfduister, het was een grote man met een speer die zeker 5 cm langer was dan die van Stef, geil likte ze zich de lippen en stak toen haar hand vooruit, de man legde zijn eikel in haar hand en begon zachtjes naar voor te stoten, de lul voelde heet aan en er was al een beetje voorvocht op het spleetje in de grote kop, met een vinger smeerde ze het voorgeil over de dikke eikel en haar hand, de lul schoof nu gemakkelijker door haar handen en terwijl ze de man zo aftrok voelde ze de lul nog groter worden dan hij al was.
Mag ik er even aan zuigen, vroeg Gina heet aan de man, hij knikte van ja en kwam met zijn vervaarlijk zwaard tot voor haar gezicht. ze likte de dikke eikel eerst goed nat en zoog hem toen haar mond binnen, de man streelde haar haar achteruit en hield haar hoofd tussen zijn grote handen en schoof zijn paal centimeter voor centimeter verder haar heet mondje binnen. Tot achter in haar keel voelde ze de lul naar binnen rammen, ze was nu al 10 minuten aan het zuigen op de staaf van de man, toen ze twee handen aan elke tiet voelde.
Vanuit haar ooghoeken had ze gezien hoe de beide heren zich losgemaakt hadden van de muur, en naderbij waren geslopen om aan haar tieten te zitten. Een van de mannen trok aan haar tepel en bukte zich, schoof zijn hoofd tussen het bed en haar hangende uiers en zoog de erecte speen zijn mond binnen, terwijl de man dat deed voelde ze hoe Stef zijn tempo had opgevoerd en ze wist dat het nu niet lang meer zou duren voor hij zijn geil haar kut ging inspuiten. met een lul in haar flamoes, een in haar mond en met twee mannen die haar tieten aan het melken waren voelde ze evenals Stef haar geil diep in haar buik opborrelen. Ik ga klaarkomen, proeste ze met de lul nog in haar mond.
Ik ga je ook volspuiten, hijgde Stef en ramde zijn leuter nu in hoog tempo haar kut in en uit. Jaaaaaaaa ik kooooooooom, riep Stef en spoot toen zijn heet sperma haar kut binnen, bijna tegelijk raasde het orgasme door haar kut en kwam ze hevig klaar, de man voor haar haalde zijn lul uit haar mond en rukte nog een paar keer aan zijn stang en spoot toen ook zijn heet geil tegen haar gezicht, ze opende de mond terug en zoog de nog spuitende lul terug haar mond binnen. Voor Stef was er een rustpauze, en toen hij zich had teruggetrokken uit haar kut stond zonder dat Gina het wist een andere kerel klaar om zijn plaats in te nemen deze man was de jongste van de bende, maar hij had ook de langste leuter van allemaal, wat dunner maar langer, hij kroop op het bed en trok in een beweging Gina haar kont omhoog en wreef eerst speels over de natte flamoes van Gina, hij stimuleerde haar klitoris met zijn dunne eikel en en liet dan plagend zijn lange speer door de vallei van haar natte pruim schuiven, zo maakte hij zijn lul optimaal nat met haar kutsap en de resten van het sperma van haar man, de jonge man schoof de voorhuid tot achter de eikel en zette die voor Gina haar natte kut, ik ga je lekker palen mijn hete slet; zei de jonge man vastberaden en schoof eerst zijn eikel in haar kut, ja kom maar diep in mijn kut, steek je speer maar mijn grot in; hijgde Gina en ze duwde haar kont achteruit. De jongeman pakte haar nu stevig bij de heupen en trok haar kut over zijn wachtende lul, zo boorde hij diep haar flamoes binnen. als een jonge hengst begon hij nu op een snel ritme haar kut uit te boren, het zuigende geluid van haar kut maakte hem zo heet dat hij zijn lul tot tegen zijn ballen haar kut in ramde, hoe heter hij werd hoe sneller hij haar neukte en met zijn jonge kracht zou ze er de eerste minuten nog niet van af zijn van zijn gebeuk.
Terwijl de jonge snaak haar zo bestookte bleven de andere heren niet zo maar bij de pakken zitten, ze kwamen dichterbij. Gina zag dat ze in hun sportkledij waren gekleed, het waren duidelijk de mannen van de tennisclub, korte broek en t-shirt. dat ze opgewonden waren kon je nu ook wel zien aan de bulten en hun korte broek. een van de mannen gaf en kort teken en dat was het moment van de actie, ze begonnen elkaar te ontdoen van hun sportuitrusting, eerst de t-shirt, dan het korte broekje, het enige wat nog aanbleef was de sportstring van de mannen. op het teken van een van de mannen kwamen ze nog korterbij en bleven op armlengte van Gina staan, de heren schoven hun handen over hun borst naar hun string toe, bij een paar van hen was hun zwaard al te groot geworden voor de kleine string en stak de kop van hun penis al uit het stukje stof.
De mannen schoven hun handen hun string binnen en omvatte hun piemel en trokken bijna gelijktijdig hun geval naar buiten en begonnen voor de ogen van Gina zich zelf te bevredigen. zo en geil zicht had Gina zich niet kunnen voorstellen en likte zich te lippen bij het zien van al die heerlijke lullen. de jonge knaap die in haar kut aan het rammen was stopte zijn activiteit en haalde zijn pik uit haar kut, hij stond op naast het bed en draaide Gina op haar rug, haar hoofd bengelde nu een beetje over de rand van het bed en ze zag dat de heren elkaar aanporde om tot actie over te gaan, de eerst kwam korterbij ging wat door de knieen en schoof zijn piemel tussen haar lippen, hij liet zijn piemel los en duwde in een keer zijn pik tot achter in de keel van Gina, ze voelde zijn eikel haar keelgat binnenglijden en moest hevig slikken om het geval door te laten, met zijn vrije handen omvatte hij haar tieten en begon er met te spelen, de jonge snaak had zijn lange slurf tussen haar borsten gelegd en zei; vooruit makker
hou haar bollen goed vast dat ik er een ritje tussen maak; met deze woorden perste de man haar tieten tegen elkaar en begon de jongeman haar te tietneuken, mijn god wat een heerlijke bollen heb jij toch mijn schat, hijgde de jongeman en versnelde zijn tempo, de man die in haar mond zat had ook het ritme van zijn jongere makker aangenomen en beide gaven haar op die manier de volle laag, Gina haar kut stond zo wat in brand van de geilheid en ze zou niet veel nodig hebben om terug een orgasme te krijgen, een van de heren had zich tussen haar benen gezet en trok met zijn handen haar kutlellen uitelkaar, hij likte even aan haar klitoris en schoof toen zijn keiharde lul haar neukgrot binnen, terwijl hij haar begon te neuken met lange halen, wreef hij met twee vinger over haar gezwollen klitoris, het orgasme raasde door haar lichaam en al schokkend stroomde haar wijvegeil haar kut uit en zo smeerde zo de steel van haar neukpartner.
Het trio werkte zeker zo een kwartier door en Gina kon op het laatst haar orgasmes niet meer tellen. bijna sufgeneukt trokken de heren zich terug en nu kwamen ze allen voor haar aan het bed staan, ze stonden daar in groep aan hun leuter te rukken en aan de stijve lulen kon je zien dat het geil niet lang meer weg zou blijven, de jongeman was de eerste diep zijn lading zaad over haar heen spoot, recht tussen haar tieten, bij het zien van de ejakulatie begonnen de anderen ook klaar te komen eerst twee en wat later een voor een spoten ze hun hete brei over haar borsten, haar gezicht, tot zelfs in haar haar vlogen de klodders sperma in het rond, en nu ga ik je in je reet neuken, mijn schat, hoorde ze haar man Stef nog zeggen, op dat moment werd Gina wakker, ze keek verward rond zich en zag dat ze nog steeds in de tuin lag te zonnen.
Hej Gina, wat was je aan het dromen, vroeg haar man die blijkbaar pas terug thuis was van zijn werk. Ach lieverd, ik zal je binnen eens gaan vertellen wat ik zo aan het dromen was. Ze stond op en liep samen met Stef het huis binnen, toen ze de leefkamer binnen kwamen ging de deurbel, wie zou dat nu wel zijn; vroeg haar man benieuwd en haaste zich naar de voordeur....

- Klik hier voor nog veel meer spanning!Lekker thuisbezorgd
Geil-verhaal.nl - Geil verhaal: Gina's fantasietjes. Lezen was nog nooit zo vermakelijk!
CategorieŽn
  Home
Eerste keer
Gedichten
Groepssex
Hetero
Incest
Overige
Overspel
Romantisch
Tieners
Alle verhalen
Erotische webshop

Voeg verhaal toe
 
Supertip
 
 
Overige